Mobile Home Parks nær Gainesville, Texas

Mobile Home Parks nær Gainesville, Texas  Gainesville er en lille by beliggende i den nordøstlige del af Texas, cirka 70 miles nord for Dallas og ikke langt fra Oklahoma State Line. Selv om der er flere parker i umiddelbar nærhed, der kan håndtere campingvogne, har Gainesville kun ét mobilhome-fællesskab. To mere kan findes omkring en halv time øst i byen Sherman.

Sunset Village Mobile Home Park

Beliggende i Gainesville, blev Sunset Village Mobile Home Park åbnet i 1975 og har 112 steder, der byder på masser af privatliv for mobile homes. Potentielle beboere kan enten flytte deres eget mobilhome til parken eller overveje at leje dem, Sunset Village har til rådighed. Gaderne er brolagt, ejendommen har fortov og partierne har plads til parkering uden for gaden. Denne ejendom med forvaltet fællesskab har masser af faciliteter, herunder et klubhus, legeplads, en swimmingpool og forskellige andre rekreative faciliteter. Sunset Village tillader kæledyr.

Sunset Village Mobile Home Park
1400 Old Sivels Bend Road
Gainesville TX 76240
940-665-3836

Meadowview Mobile Home u0026 amp; ; RV Park

Meadowview Mobile Home u0026 amp; RV Park ligger cirka 30 minutter øst for Gainesville i Sherman. Som navnet antyder ejendommen rummer mobile homes og gæster med RVs. The Meadowview Mobile Home u0026 amp; RV Parks hjemmeside beskriver ejendommen som et 'roligt og sikkert samfund.' 'En ejendoms talsmand på telefonen sagde ejendommen ikke har faciliteter som en swimmingpool eller klubhus, men sagde steder at spise, offentlige parker, en medicinsk center og en lufthavn er alle placeret fem eller mindre minutter fra parken. Hun sagde også, at kæledyr er tilladt, så længe de er under 25 pund.

Meadowview Mobile Home og RV Park
2215 S. Crocket Street
Sherman, TX 75090
(903) 893-0315
meadowviewrvpark.com

Knollwood Village

Knollwood Village, cirka 30 minutters kørsel øst for Gainesville i Sherman, har mobile homes til salg og leasing. Websteder kan også udlejes på en ejendom, der har sit eget klubhus med et mødelokale og fuldt udstyret køkken. Parken ligger i et roligt og afsondret område, men giver nem adgang til butikker, restauranter og medicinske faciliteter i byen. Yderligere faciliteter på ejendommen inkluderer en swimmingpool med separat wading pool for børn, et rummeligt sportsfelt og meget at gemme RV og både. Knollwood Village har asfalterede gader med fordybninger og lys, mail service på hvert parti og en dagligvarebutik, der sælger dagligvarer og gas.

Knollwood Village
100 Collins Drive
Sherman, TX 75092
903-893-5632
knollwoodvillage.com

Anden Artikel

Sådan køber du Energy Star Bathroom Vanity Lighting
Sådan skæres træstøbning til et loft
Sådan striber du maling ud af skabsdøre
Sådan installeres Flydende Engineered Hardwood Flooring
Instruktioner til installation af trægulve
Sådan udskiftes badekar
Trappe Rail krav
Badeværelset Redecorating Tips
Disc Sander Instruktioner
Sådan skærer motorsagbladene med hånden
Sådan laver du gipsvæggen ud for et vindue
Sådan installeres en Split Jamb Interior Door
Sådan installeres trægulv med negle eller hæfteklammer
Sådan ændrer du en kranelygte
Sådan installeres jern jernbaner på uden for cement trin
Sådan laver du en vindmølle til krafthuse
Do-it-Yourself Indbyggede skabe
Sådan vurderer du sømløse tagrendere
Materialeliste til opbygning af et skur
Elværktøj til nedrivningsarbejde