Laying Keramisk Tile

Laying Keramisk Tile 

1.

Kør et lige niveau over overfladen af ​​gulvet. Det bør ikke have stød eller store dips. Når du løber over gulvet, skal du bruge en blyant til at markere områderne, så du kan adressere dem, før du træffer.

2.

Fyld små huller og arealer i en trægulv med træ kitt og en kitt kniv. Vent til kittet tørrer helt. Sand ned høje pletter på undergulvet med en elektrisk sander. Hvis du arbejder med cement undergulv, følg anvisningerne på den selvnivellerende forbindelse for at udfylde de lave områder. Slip høje pletter med en cementmølle. Når du er færdig, skal din undergulv være flad og plan.

3.

Mål længden og bredden af ​​rummet med et målebånd og markér midtlinjerne på undergulvet. I midten af ​​hver retning af rummet skal du snappe en kridtlinie. De to linjer skal skabe krydslinier i midten.

4.

Sæt fliserne på gulvet. Placer fliserne på midten mærket og følg linjerne, indtil du kommer til væggene. Placer fliserne mellem hver af fliserne. Du behøver ikke at lægge alle fliserne ud; Placer kun nok fliser på gulvet for at give dig en god ide om, hvordan det vil se ud, når du er færdig. Dette giver dig mulighed for at få øje på eventuelle problemområder og justere layoutet efter behov. Fjern fliserne og afstandsstykkerne fra gulvet.

5.

Bland det tynde morter efter fabrikantens anvisninger. Spred morteren på gulvet med den klæbede trowel. Hold trowel'en i en 45 grader vinkel, og spred morten langsomt på gulvet.

6.

Sæt fliserne på plads oven på den tynde morter. hver flise ned i mørtelen, men tryk ikke på det så hårdt, at du trækker hele mørtelen ud under flisen. Følg de markerede kridtlinier på gulvet, når du sætter fliserne, og brug fliseafstandsstykker mellem hver flise for at få en passende afstand. Brug en flis sav til at skære fliserne langs kanten af ​​rummet. Lad den tynde mørtel tørre natten over.

7.

Fjern fliserne. foderet ifølge fabrikantens anvisninger. Spred fugemidlet over fliserne med en fugemølleflyde. Få fuger i alle leddene. Hold injektionsflåden i en 45 grader vinkel og flyt den over fliserne diagonalt for at fjerne ekstra fugemasse. Lad gulvet sidde i 25 til 30 minutter, og brug en fugesvamp til at tørre fugtfilmen væk fra gulvet. Lad fugen tørre i en til to dage.

Tile installatører opkræver meget for at installere keramiske fliser i dit hjem. Undgå bekostning af at ansætte en professionel og installere keramiske fliser selv. At lære at lægge keramiske fliser giver dig det samme professionelle udseende uden at betale en flisinstallatør. Keramiske fliser er en fantastisk gulvmulighed for steder som badeværelser eller køkkener, fordi det er vandtæt og holder op med at blive slidt.

Anden Artikel

Sådan Bor Concrete
Hook u0026 Loop Sleeving
Sådan installeres en skrue på en tubudløber
Fjernelse af klæbemiddel fra vinylflise
Kælder Toilet Valg
Værktøjer til fremstilling af en dør
Sådan skæres træstøbning til et loft
Sådan installeres en laminatgulve trappe
Tile Underlayment Options
Badeværelset Redecorating Tips
Sådan installeres franske afløb i kælderen
Installationsvejledning til fladt tag
Hvordan man borer et hul gennem en asfalt-indkøringsflade
Sådan opdateres Moen Bath u0026 Shower Fixtures
Typer af Railroad Hammers
Hvordan man laver en dørknap
Kælder Opbevaringsrum Idéer
Sådan konverteres AutoCAD 2008 til AutoCAD 2004
Sådan konverteres en dresser til et bad forfængelighed
Hvordan forsegler jeg lap sidespor?