Køkkenventilation

Køkkenventilation  En rækkehætte er den bedste måde at ventilere et køkken på, fordi det har evnen til at reducere fedt og madlavning på dine frysere og forbyde langvarig madlavnings lugt. Hvis du er en seriøs kok, der bruger meget tid på ovnen, skal du vælge en mere kraftig ventilationshætte med større cirkulationskraft. Det vil forlænge levetiden på dine frysere og spare tid når du renser op.

Vægmonterede hætter

Vægmonterede hætter - den mest almindelige stil - er beregnet til komfurer, der sidder imod en væg og er omgivet af køkkenskabe. Du kan finde flere stilarter, fra en grundenhed til en udførlig skorstensformet hætte. Nogle enheder er designet med en slank profil for at glide ud under kabinettet, når de er i brug, mens andre har et ventilationssystem, der arbejder med mikrobølger placeret over en komfur. Sammen med basismodeller finder du ventilationshætter, der er udstyret med lys, timere og andre køkkenhjælpere. Hvis en hætte kolliderer med dit køkkendesign, overvej at dække det bag en facade, der er tilgængelig hos de fleste køkkenskabeproducenter. Den skal have samme bredde som rækkevidden. For en gennemsnitlig 30-tommers rækkevidde vil du have en hætte, der blæser med 120 kubikmeter pr. minut (cfm).

Island Kogeplade

Hvis din kogeplade sidder på en køkkenø eller halvø, en ventilationshætte kan tage centrum og svæve over brænderne. Kitchen island ventilationskanaler kan være designet på flere måder at spille op eller reducere deres tilstedeværelse i midten af ​​rummet. En fremtrædende rustfrit stålhætte kan bringe en moderne stil til et køkken, eller du kan skjule en central hætte under køkkenskabspanel eller trimme den med flise. Hvis du hænger grydeholdere, kan du også bruge dem til at ramme en øjehætte. For korrekt ventilation skal du installere hooden 24 til 30 inches over kogepladen. Det skal have samme bredde som ovnen og kunne håndtere mindst 180 cfm.

Down Draft Hoods

Downdraft-systemer - også kaldet pop-ups - er et næsten usynligt alternativ til en køkkenøshætte . En downdraft-hætte giver en diskret løsning, fordi den ligger under kogepladen i øens kabinet. Når du begynder at lave mad, skal du trykke på en knap, og hooden kommer op lodret op til ca. 10 cm over ovnen. Downdraft-enheder er ikke så effektive som overhead modeller fordi de trækker dampe og fedt fra siden, snarere end ovenfra. De er også dyrere at købe og installere sammenlignet med luftventiler. Men de tilbyder en levedygtig løsning, hvis du ikke vil bruge et overheadområde. For pop-up enheder skal du starte med en enhed, der håndterer mindst 150 cfm.

Anden Artikel

Hvordan man laver nyt trægulv over gamle trægulve
Sådan opdateres Moen Bath u0026 Shower Fixtures
Sådan installeres hårdttræ gulvbelægninger
Sådan sættes en fuld slab Granit Backsplash
Hvad er murstenfinerkonstruktion?
Sådan installeres flise ved hjælp af værktøjer
Sådan bruges baseboard Trim
Tile Underlayment Options
Sådan installeres Marble Fliser på en Pejs Surround
Sådan oprettes en svalehale
Hvordan man laver konstrueret løvtræ
IBC Midlertidige Bygningskrav
Sådan Bor Concrete
Sådan tilberedes et gulv til linoleum
Trex fordele og ulemper
DIY Dørstøbning
Sådan Skærer Taget for at installere en Brænder
Sådan genoplives et Clawfoot Tub
Sådan laver du en vindmølle til krafthuse
Sådan bruges en Pneumatic Floor Nailer