Instruktioner for laserniveau

Instruktioner for laserniveau 

1.

Kontroller batteriladningen på din laserniveau enhed, inden du bruger den. Hvis din enhed er genopladelig, skal du sørge for, at den er fuldt opladet. Hvis det tager batterier, skal du udskifte dem, hvis du er usikker på den sidste gang, de blev ændret. Dette er et vigtigt skridt, for hvis enheden skal flyttes (for eksempel at udskifte batterierne), efter at et arbejdsprojekt er påbegyndt, er der ingen sikkerhed, at enheden blev returneret til sin oprindelige position, og du bør sandsynligvis begynde nivelleringsprocessen igen. Dette er især kritisk i langdistanceplanering (større end 30 fod). Batterier kan udskiftes i de fleste enheder ved at åbne en plastikdør, og derefter fjerne 4 'D' cellebatterier og udskifte dem med nye.

2.

Indstil enheden så det er i stand til at kaste en stråle af lys til den position, du skal markere som 'niveau'. Dette trin kan kræve brug af et stativ til montering af enheden eller vedhæftet fil til en væg eller et andet fast objekt. Placer enheden så den står i lodret stilling så tæt på niveau som muligt. Hvis du f.eks. Hænger billeder på en væg, skal du montere enheden på et stativ med toppen af ​​niveauet, hvor du vil have billederne monteret. Enhver placering i rummet vil gøre for stativet, da 'niveauet 'stråle projiceres 360 grader rundt i rummet.

3.

Tænd for enheden ved at trykke på tænd / sluk-knappen. De fleste enheder har en intern startsekvens, der tager et minut til komplet og vil selv kontrollere hele systemet for nøjagtighed, før du producerer dens 'niveau' lysstråleudgang. Batterilampen skal lyse grønt (signalering af batteristrøm er OK) og 'on' -lyset skal være fast uden blinkende LED'er (signalering af enheden har fuldført sin startsekvens). Enheden er nu klar til brug. Kontroller enhedens lysstråleudgang - Du bør se en kontinuerlig rød eller grøn linje, der repræsenterer et 'niveau' mærke rundt om rummet i en ensartet afstand fra gulvet.

4.

Mål den røde eller grønne stråle, der produceres af enheden for at kontrollere, at den er i den højde, du ønsker. Du kan tjekke dette ved hjælp af et målebånd og måle afstanden fra bjælkelinjen til gulvet. Hvis strålehøjden ikke er korrekt, skal du hæve eller sænke stativet med den tilsluttede enhed (eller flyt vægmonteringen, hvis den er fastgjort til en væg), så niveaubjælken vises, hvor du vil have det. Stativet og enheden kan flyttes, mens den er i brug; Lad dog mindst 90 sekunder tillade, at enheden kalibrerer sig selv, før du påberåber niveaustrålen så præcist.

5.

Kontroller regelmæssigt, at enheden ikke er forstyrret under brug. I de fleste enheder, medmindre monteringen flyttes (stativ eller fastgørelse til væggen flyttes), vil apparatet selvkorrigere efter kalibrering, hvis det registrerer enhver bevægelse af sin base, f.eks. Fra vibrationer af gulvet. Kontroller jævnligt udgangsstrålen mod et kendt benchmark (for eksempel et blyantmærke på væggen i den ønskede højde) for at sikre løbende nøjagtighed.

Tips og advarsler

< li> Staar aldrig ind i laserlyset, der udsender af enheden. Et laserniveau er designet til at forenkle opgaven med at udjævne store objekter eller placere fjerne objekter i en lige linje. Det gør det muligt for brugeren at gøre lige et langt hegn eller en række hegnposter, eller en kantsten, blandt andet. Laserniveauet kan placere et tændt 'niveau' mærke på en overflade flere hundrede meter væk fra brugeren for at vise en 'sand' niveauindikation.

Anden Artikel

Sådan repareres køkkenlaminat
Sådan installeres Flydende Engineered Hardwood Flooring
Sådan vurderer stilladser
Sammenlign køkken kabinet mærker
Sådan installeres Pergo Laminated Flooring
Tips til Mortising en erstatningsdør
Gør det selv: Gulvvarme
Hook u0026 Loop Sleeving
DIY Flise Mosaic
Sådan striber du maling ud af skabsdøre
Sådan monteres en sort skorstensovn
Hvordan virker en nul clearing pejs arbejde?
Rør Threader Instruktioner
Kælder Toilet Valg
Badeværelse remodel designe ideer
Sådan installeres jern jernbaner på uden for cement trin
Sådan fastgøres et træloft
Sådan opsættes en sprøjtepistol
Indvendige støbning Styles
Cavity vægisoleringsmetoder