Installationsvejledning til dykkerbord

Installationsvejledning til dykkerbord 

1.

Mål dybden, længden og bredden af ​​poolen ved den dybe ende. Dykkerborde kræver et minimum vandområde for sikker dykning. Størrelsen af ​​området vil diktere, hvor længe et dykkerkort du kan installere og hvor højt væk fra vandet det kan være. Jo længere bestyrelsen og jo højere fra vandet er, desto dybere og bredere skal puljen være. Et 6 fods langt bord, der er 20 tommer væk fra vandet, har en minimumsdybde på 7,5 fod. Et 10 fod langt bord, der er 40 tommer væk fra vandet, har en dybde på mindst 9 fod.

2.

Mål den rette afstand fra kanten af ​​poolen, som du bliver nødt til at indstille din ankerjig. Jiggen er boltsamlingen, der skal sættes i beton for at forankre dykbrætstativet til jorden. Måling bestemmes igen af ​​længden af ​​dit dykkerbræt og højden ud for vandet. Din dykkerskive skal være forsynet med et diagram, der kan hjælpe dig med at bestemme de ønskede afstande.

3.

Test for at sikre, at din ankerjig passer korrekt på dit dykkerkort. Du ønsker ikke at installere jiggen i beton for at finde ud af, at den ikke passer til dit dykkerbræt.

4.

Sæt ankerjiggen i mindst 6 tommer af beton i den afstand, der er fastlagt i trin 2. Betongområdet for dykkestuen skal være fladt og plan. Forlad mindst 1,5 tommer af ankerbolten, der rager over betonen. Lad derefter betonen sætte i en uge.

5.

Fjern beskyttelsescoatet fra ankerboltene. Placer dykningsstanden over boltene og fastgør stativet til betonen. Placér en flad vaskemaskine, låseskive og heksemøtrik på hver ankerbolt og fastgør den med en skruenøgle.

6.

Fastgør dykkerkortet til dykkerholderen ved hjælp af bolte, skiver og hex nødder, der fulgte med dit dykkerbræt.

Tips og advarsler

 • Installer dit dykkekarton kun på den størrelse, det var meningen at blive placeret på . Et uoverensstemmet bord og stativ kan skade dykkerkortet eller forårsage skade på en dykker.
 • Sørg for, at din by tillader installation af et dykkerbræt på private pools. Kontroller for begrænsninger af størrelsen, og hvis der kræves byggetilladelse.
 • Brug dykbrættet korrekt med kun én person på det ad gangen. Brugere bør ikke veje mere end 250 pounds.
 • Puljer er populære steder at tilbringe tid i løbet af sommeren, især en grundbunden pool i din egen baghave. For at gøre din svømning endnu mere fornøjelig, kan du tilføje et dykkerbræt. Det er ikke en vanskelig installation, men det tager lidt tid og nogle beregninger at sikre, at du vælger det rigtige dykbræt til din pool.

  Anden Artikel

  Sådan finder du et hus med postnummer
  Installationsvejledning til pejs
  Hvordan man opbygger en hemmelig bogreoledør
  Sådan Fix Kitchen Wall Cabinets
  Sådan male et keramisk badekar
  Lydisoleringstips
  Sådan beregnes trappevinkler
  Sådan skærer motorsagbladene med hånden
  Sådan installeres et toilet på en cementplade
  Tilskud til løsning af historiske boliger
  Sådan bestemmes ventilens fjederhøjde
  Sådan fjerner du en linoleumgulv
  Installation af indbygget belysning i køkkenet gennem loftet
  Formålet med et Silt Fence
  Sådan Vandtæt En Brusekabine
  Typer af vægstrukturering
  Bygningsidéer til en 10-12 lagerplads
  Gulvbelægning Gulvbelægning
  Sådan sættes et toilet på flise
  Sådan installeres vægfliser i et badekar