Indbyggede lys ideer

Indbyggede lys ideer  Indbygget belysning er installeret lige ind i loftet. Huller er boret i gipsvæggen for disse lamper i modsætning til at installere lysarmaturet væk fra loftet, som med traditionelle lys. Indbygget belysning tilføjer et varmt udseende til rummet og bruges bedst til belysning af specifikke områder som et yndlingsmaleri eller en plante. Der er mange typer indstillede belysningsvalg, som du skal lave, når du har installeret belysningen, herunder placering, dækker og pærer.

Placering

Placering er en af ​​de vigtigste ting ved forsænket belysning. I modsætning til traditionelle loftslamper, som normalt placeres lige i midten af ​​rummet, er der ofte pladser i forsænket lys tæt på kanterne af rummet. Ifølge Networx Electricians, sæt de forsænket lys 12 til 18 inches væk fra det objekt, du vil tænde. For eksempel, hvis du ønsker at sigte lyset ved et familieportræt, skal det være en fod væk fra væggen spidret i den retning. Selv om du kan have mange indbyggede lys installeret i dit loft, undgå at placere dem for tæt sammen. Lysene skal være jævnt fordelt og sporadisk nok for ikke at skabe en åbenlys linje over loftet. Placer forsænket lys i loftet, hvor der er mest brug for tilstrækkelig belysning, enten over et spisebord eller i nærheden af ​​et plantfyldt hjørne af rummet.

Omslag

Indbygget belysning kommer i mange designs. Mens nogle dæk er skjult inde i loftet, har andre en dekorativ rand rundt om lyset. Hvis du ikke vil have gæsterne at lægge mærke til belysningen, skal du undgå at installere dekorative covers. Hvis du i stedet vil have lysene til at vise de samme d u0026 # xE9; cor elementer som resten af ​​rummet, skal du vælge omslag, der passer til designet. Omslag kommer i en bred vifte af farver og materialer. Vælg et indviklet guldbelastet lysdæksel for at skabe et varmt og rart design. For moderne værelser skal du vælge et sølvtæt dæksel med en glat, skinnet finish. Prøv at matche dine indbyggede belysningsdæksler med andre designelementer på dit værelse, herunder lysdækselåger og lamper.

Lyspærer

Lyspærerne, som du vælger til din forsænket belysning, har mere formål end bare at belyser rummet . Den pære du vælger vil også tilføje et dekorelement. Installer din belysning med en lysdæmper og vælg lysdæmpere for at ændre lysstyrken efter ønske. Selv om glødelamper giver en varm glød, er de ikke så energieffektive som lavspændingshalogenpærer. Overvej den slags belysningseffekt, du vil have, og hvor meget energi du vil bruge, når du vælger mellem de to. Farven på pæren vil også påvirke udseendet af rummet. Forlad traditionelle klare eller frostede pærer og vælg gul- eller rosefarvede løg, hvis du vil have et interessant og anderledes udseende. For et kælder spillerum, udfyld nogle af din forsænket belysning med sorte lyspærer for at belyse sorte lys plakater og neon maling.

Anden Artikel

Sådan lægger du parket selvklæbende vinylfliser
Sådan justerer du blad på håndværker Bandsav
Sådan køber du en kommode
Hvordan man holder asbest ud af bygninger
Sådan installeres Hardwood Trim
Sådan køber du Energy Star Bathroom Vanity Lighting
Sådan installeres trægulv med negle eller hæfteklammer
Sådan bruges Duraflame Logs i en pejs
Instruktioner til at opbygge Haveskure
Forseglet Grout Tile Vs. Uforseglet Grouted Tile
Design stil ideer til et toscansk tema
Sådan tilberedes et gulv til linoleum
Hvordan virker en nul clearing pejs arbejde?
Hvordan forsegler jeg lap sidespor?
Hardwood Vs. Laminat
Sådan installeres træ køkkenskabe
Hvordan man opbygger opbevaring i et garageloft
Sådan sættes et toilet på flise
Sådan Stick Plastic til Wood
Sådan installeres PVC Loftfliser