IBC Midlertidige Bygningskrav

IBC Midlertidige Bygningskrav  Den Internationale Bygningskode eller IBC behandler midlertidige strukturer forskelligt afhængigt af om de er membranstrukturer eller ikke-membranstrukturer, hvor lang tid de vil stå og deres størrelse. Membranstrukturer konstrueret i 180 dage eller mindre er reguleret af den internationale brandkode. De bygget til længerevarende holdninger er reguleret af IBC. Nonmembrane strukturer som dem, der er bygget af træ, murværk og stiv plast, uanset hvor lang tid de vil stå, er alle reguleret af IBC.

Membranbygningsstørrelse, Varighed

Membranstrukturer som dem, der er bygget af klud , vinyl eller nonrigid plast, der er under 200 kvadratmeter og vil stå i mindre end 180 dage, kræver ikke nogen brandproblemer, der skal behandles, i henhold til IBC-koden. For de over 200 kvadratmeter gælder brandreglerne, og Bygningen skal bestå inspektion, før den vil modtage et bevis for belægning eller brugstilladelse. Membranstrukturer, der skal bruges i mere end 180 dage, skal være i overensstemmelse med IBC-kode uanset størrelse. brugstilladelse, der viser placeringen af ​​strukturen, indgangs- og udgangsstier og indstigningsbelastning. Membranstrukturer over 120 kvadratmeter kræver en byggetilladelse og alle kodekrav gældende for permanente strukturer mus Ikke opfyldt.

Midlertidige strukturer uden membra

Strukturer bygget af træ, aluminium eller andre legeringer eller stive materialer af enhver art skal opfylde IBC-forskrifterne, som om det er en permanent struktur. Dette gælder for alle bygninger af semipermanent natur, uanset hvor lang tid bygningen er beregnet til at stå på. Enhver struktur på mere end 120 kvadratmeter, uanset hvilken tidsperiode den vil stå, skal modtage en byggetilladelse, før den er bygget, og planer skal forelægges lokale myndigheder. En byggetilladelse er ikke nødvendig, men der kræves en midlertidig brugstilladelse. Planerne skal vise indgangspunkter og udgangspunkt og strukturens placering.

IBC og lokale koder

Mens de fleste kommuner følger IBC-koder som basislinje for deres byggekoder, midlertidig eller permanent, er hver kommune unik. Den lokale regering eller amtsregeringen i ikke-indregistrerede områder kan have vedtaget strengere regler afhængig af en række faktorer fra topografi, placering og zoneinddeling. Et kig på koderne i Juneau, Alaska, ville give et godt eksempel på lokale koder, der er mere strengere end IBC-standarder på grund af klimatiske og andre forhold. Det anbefales at konsultere lokale myndigheder inden planlægningen af ​​en midlertidig bygning af enhver art.

Producerede trailere

Fabrikerede trailere, såsom anhængere, salgsvogne, visse typer af koncessionsvogne og andre konstrueret med hjul med den hensigt at mobilitet, er ikke reguleret af bygningskoder. Igen kan de lokale myndigheder dog have love hvor de placeres, størrelse og varighed af placering og bør konsulteres.

Anden Artikel

Sådan installeres en antik dør
Sådan installeres Beadboard Panel over flise
Sådan bruges en søjleboremaskine sikkert
Sådan bygger du en ild i en pejs Indsæt
Sådan beregnes trappevinkler
Sådan installeres Pergo Laminated Flooring
Hvad er et rødt og grønt tagsikkerhedssystem til stilladser?
Hook u0026 Loop Sleeving
Tile Ideer til et Vandfald Canopy Effekt i Brusen
Sådan konverteres en dresser til et bad forfængelighed
Sådan fastgøres et gulvreducer til keramisk flise
Tilskud til løsning af historiske boliger
Den bedste jord til komprimering
Hvordan man laver laminerede gulve
Ideer til en to-bil garage
Hvordan installerer jeg Providence Carpet?
Sådan skærer du en dør i et kælderen fundament
Typer af vinduer til et trærammehus
Tips til Mortising en erstatningsdør
Sådan installeres en badekarplade