Hvordan man laver en sten gangbro fra beton

Hvordan man laver en sten gangbro fra beton 

1.

Planlæg designen for din gangbro på et stykke papir; lige gangbroer er nemmeste. Lay ud designet, hvor det rent faktisk vil blive hældt ved hjælp af standard træstænger. Skub hver indsats dybt ind i jorden, så kun en tomme viser over overfladen og rum dem fire meter fra hinanden.

Brug en skovl til at udgrave hele jorden inde i staked område, så du er tilbage med bare jord. Graver jævnt over hele området, så det er 8 inches dybt og så højt som muligt. Tøm jorden med en lang håndteret tamp til at pakke ned eventuelle løse stykker.

3.

Fyld området med et lag fint grus, der er fire inches dybt. Brug tampen over gruset, så den presses godt ind i jorden og er fast. Undersøg området for at sikre, at der ikke er nogen frie stykker snavs eller grus, der ruller rundt.

4.

Dæksiderne af området med 2 til 4 tømmer. Tryk hvert bord i længderetningen mod siden og skru gennem bordet og jorden ind i træstængerne for at holde bordet på plads. Dæk så meget af sideområdet som muligt.

5.

Hæld forberedt beton i formularen, indtil den er fyldt, men ikke overfyldt. Skræl betonens overflade med en træplade til at niveauere den. Arbejd overfladen af ​​betonen ved at tøjle den i store cirkulære bevægelser med en metalfinish trowel, så enhver fanget fugt frigives.

Brug den færdige trowel til at glatte overfladen ; vent to til tre timer. Indsæt et kantværktøj mellem tømmeret og betonen og gnid det langs betonen for at afslutte kanterne. Brug en grove trowel til at skabe dybe linjer i betonen hver fjerde fod; guide sporet trowel med en lige kant for hver linje.

7.

Bestem et design af stenlignende figurer til din gangbro. Brug et betonblad til at skære betonen i former, der minder om store, flade sten, mens det stadig er bøjeligt. Smid eventuelle fejl med metalfinish trowel og start over.

8.

Lad den færdige gangsti helbrede i syv dage. Farve eller maling som ønsket, hvis du ikke brugte pigmenteret beton. Vent til enhver plet eller maling tørre helt inden brug.

Walkways guide gæster fra gaden eller indkørsel til hoveddøren og give dem et veldefineret sted at rejse, så de ikke ødelægger dit græs. En baggårdsgange kan give en flad overflade til siddepladser, så folk kan samle eller opmuntre korte gåture rundt om et dejligt græsplæne eller haveområde. Mange boligejere vige væk fra at bruge for meget beton udendørs, frygter et koldt, industrielt udseende. Den gode nyhed er, at beton kan formes, før den er helt helbredt for at ligne organisk sten. Vælg en konkret pigmenteret brunbrun eller brun for at føje til realismen.

Anden Artikel

Sådan bruges Duraflame Logs i en pejs
Laminatgulve og tunge klaverer
Sådan renoveres Formica bordplader
Hvordan man laver laminerede gulve
Sådan Lay Laminite Gulvbelægning
Sådan installeres Marble Fliser på en Pejs Surround
Sådan finder du badeværelse opbevaring
DIY Dørstøbning
Sådan fjerner du keramisk fliser fra en cementgulv
Hvordan man opbygger et korrugeret tag
Gulvmaling Slibetips
Hvad er murstenfinerkonstruktion?
Fjernelse af linoleumlim fra hårdttræ
Sådan beregnes hvor meget et fotovoltaisk system producerer
Sådan limes tæppe til træ
De billigste måder at opbygge en skur på
Sådan installeres PVC Loftfliser
Sådan forsegles en flisebruser i hjørnerne
Sådan bruges en Pneumatic Floor Nailer
Installationsvejledning til fladt tag