Hvordan installerer jeg en loftsventilator i et 1850s gårdshus?

Hvordan installerer jeg en loftsventilator i et 1850s gårdshus? 

1.

Find afbryderboksen i gården og sluk for strømmen til lysarmaturet, du vil arbejde på.

2.

p> Læg øjenbriller og en beskyttende støvmaske. Gamle hjem kan indeholde mange forurenende stoffer, der kan frigives, når der installeres en loftvifte.

3.

Skru det eksisterende lysarmatur med en skruetrækker. Test ledningerne med en kredsløbstester for at sikre, at strømmen er helt slukket, før du rører dem. Hvis kredsløbstesteren indikerer at strømmen er slukket, skal du fjerne ledningsnøtterne fra ledningerne og afslutte lygten fra loftet.

4.

Kontroller elkabinet for at gøre sikker på at den er klassificeret til brug med en fan. Fordi hjemmet er ældre, vil el-kassen sandsynligvis blive opdateret for at understøtte en loftvifte. Udskift den elektriske kasse med en, der er klassificeret til støtte til loftflanger. Fjern den gamle boks ved at skrue den ud af loftet i loftet. Installer den nye elektriske kasse til en bøjle mellem loftbjælkerne. Bøjlen kan simpelthen være en to-fire monteret fra loftet. På loftet skal du finde de to loftbjælker, hvor el-boksen skal placeres. Skru et to-fire bord mellem bjælkerne, mens du er på loftet. Den elektriske kasse vil skrue direkte til den nyinstallerede to-fire-fire armatur på loftet. Hvis du ikke kan komme ind på loftet, kan en udvidelig metalpladeventilhængestang købes og placeres mellem loftbjælkerne nedenunder. Følg anvisningerne for metalblæserstøtten og den elektriske kasse.

5.

Fastgør monteringsbeslaget til el-kassen med en skruetrækker. De elektriske ledninger skal komme igennem hullet i midten af ​​monteringsbeslaget.

6.

Fastgør ventilatorhætten til motorhuset pr. Producentens anvisninger for ventilatoren.

7.

Fjern ca. u0026 frac12; tommer af plasthylster fra enderne af ledningerne i loftventilen med trådstrimmere. Find de sorte ledninger i både loftventilatoren og den elektriske kasse. En ældre gård kan have en blå tråd i stedet for en sort tråd. Par den tråd med den sorte ledning i ventilatoren. Vrid sammen enderne af trådene og skru en trådmøtrik over toppen af ​​de udsatte ender. Gentag med de hvide ledninger. Sæt jordledningen i ventilatoren omkring jordskruen i el-boksen.

8.

Skub forsigtigt de tilsluttede ledninger op i el-boksen. Skru loftflasken på plads på monteringsbeslaget med en skruetrækker.

9.

Fastgør ventilatorbladene til ventilatoren pr. Producentens anvisninger. I de fleste tilfælde vil blæserbladene blot skrue på ventilatoren med ventilationsbeslag og skruer.

10.

Tænd for strømmen til blæseren.

Loft fans er funktionelle i mange områder af hjemmet. De cirkulerer luft og kan medvirke til at spare på opvarmning og køling. Installation af en loftventilator i et hus i 1850'erne kan være lidt mere udfordrende end at installere en loftvifte i et nyere hjem. De fleste gamle gårdhuse skal dog have opdaterede elektriske systemer. Dette vil gøre processen meget lig med at installere en fan i et nyere hjem. At vide, hvordan man installerer en loftvifte, hjælper dig med at afslutte et vellykket projekt.

Anden Artikel

Solenergi u0026 Arkitektur
DIY Isolerende et loft
Rør Threader Instruktioner
Sådan skærer du kanalen med en saksave
Hvordan male badeværelset
Trappe Rail krav
Sådan fjerner du lim på Formica
Do-it-Yourself Indbyggede skabe
Hvordan fjerner jeg fliserne omkring min brusebad eller badekarområde?
Badeværelse Remodel Checkliste
Sådan Reface Pejse
Mobile Home Parks nær Gainesville, Texas
Sådan oprettes en svalehale
Typer af Drill Chucks
Sådan installeres en indvendig dør, der ikke er præhung
Sådan installeres laminatark over eksisterende bordplade
Sådan installeres spansk flise
DIY Betonpolering
DIY: Badeværelse maleri
Hvad er fordelene ved træskruer?