Hvilken slags mørtel bruges til at installere glasflise?

Hvilken slags mørtel bruges til at installere glasflise? 

Mørtelens farve

De fleste typer glasfliser er gennemskinnelige eller gennemsigtige, hvilket betyder at de kan ses igennem. Hvorvidt glasset er helt klart, eller om det har en farve til det, hvis det kan ses igennem, vil mørtelens farve påvirke installationen.
Af denne årsag bruges kun hvid mørtel til at installere glasfliser. Mørkets hvide farve hjælper glaset med at vise sine farver uden at dulke eller mørke dem.

Mørtelens fleksibilitet

Glas har ingen evne til at bøje, bøje eller absorbere slag eller bevægelse. Af denne grund skal morteren bag det absorbere noget af stresset i husets afvikling. Latex additiv tyndsæt, som Tecs Super Flex, er specielt lavet til at håndtere de skrøbelige glasfliser. Mørtelet binder sig sammen med glasset og substratet, men kan bøjes let om nødvendigt og absorberer den stress, der kan knække glasset.

Mørtelens tykkelse

Glaspladerne kan ikke absorbere fugt. Derfor kan kun tinsætmørtel anvendes efter dem. Hvis mørtelet er for tykt, kan det ikke tørre korrekt ud bag de ikke-porøse glasfliser. Fugtighed skal undslippe rundt omkring glasfliserne, gennem fugematerialet eller i bagpladen bag klæbemidlet. Hvis mørtelet er for tykt eller tungt, vil der være for meget fugt at flygte gennem disse veje, og der kan forekomme skygger bag glasset, eller fliserne 'installationen kunne mislykkes.

Anvendelse af mørtelet

Mens alle mørtel er' nøgle 'eller raked med ryggen på trowel når den spredes på underlaget, skal mørtel, der anvendes med glasfliser, indtastes Først og derefter udglattes før installation. Nøglen er vigtig for at opnå den rigtige tykkelse af mørtel på væggen. Da glas er gennemsigtigt eller gennemskinneligt, vil eventuelle ryggen efterladt af trowel være synlige som skygger gennem fliserne. Dette vil påvirke flisernes visuelle udseende; Derfor skal morteren glattes ud, før fliserne presses ind i det.

Tilsætninger til mørtelet

Ud over hvidt latex-additiv tinsætmørtel er andre indstillingsmaterialer, der kan hjælpe med installation af glasfliser, tilgængelige. Sprængreducerende membraner kan males på ustabile overflader for at hjælpe med at absorbere yderligere stress, før mørtelet påføres. Derudover bør latex additiv caulks anvendes i alle hjørner eller 90 grader vinkler af glasfliser installationer for at absorbere stress og bevægelse og forhindre revner i fliserne. Glasfliser vinder i popularitet, med flere typer og stilarter tilgængelige end nogensinde før. Da glas er ulig noget andet fliserprodukt på markedet, kræver det særlige pleje- og indstillingsmaterialer, når de installeres. Manglende brug af den rigtige type af indstillingsmateriale kan skade installationen.

Anden Artikel

DIY: Porch Ceiling
Flise Gulvkantning
Sådan genoplives et Clawfoot Tub
Kælder Opbevaringsrum Idéer
Polyurethanskum u0026 Dens Produkter
Sådan installeres tæppeblokke
Husholdningsmåleværktøjer
Hvordan fremstilles mønstre i trædøre?
Hvordan man opbygger en hemmelig bogreoledør
Sådan køber du Energy Star Bathroom Vanity Lighting
DIY Isolerende et loft
Sådan bruges en skrue pistol
Sådan installeres en skrue på en tubudløber
Sådan keramiske fliser en trappe
Sådan Skift Chuck på en Dewalt Drill
Ontario Government Renovation Grants
Sådan udskiftes badekar
Tile Underlayment Options
Beton u0026 Husreparation
Sådan genskabes Formica bordplader