Hvilken side af murmuren går Ridgid Isolation?

Hvilken side af murmuren går Ridgid Isolation? 

Stiftelsesmure

Energiministeriet anbefaler rigid skumisolering til ufærdige vægge som undergraderede grundvægge. For grundskabelige fundamenter siger National Association of Certified Home Inspektører (NACHI), at isolering på ydersiden skal strække sig fra toppen af ​​pladen til toppen af ​​foden. Hvis isoleringen påføres indersiden af ​​fundamentet under slab-on-grade, er det nødvendigt med en termisk afbrydelse som en skråkant for at forhindre, at varmen strømmer gennem pladen til ydersiden.

Kældervægge

vægge i en fuld kælder fungere også som fundamentvægge, men kan isoleres enten på indersiden eller på ydersiden eller på begge sider. Den samme skumisolering, der anbefales til fundamenter, bør anvendes på ydersiden af ​​underkvalitets kældervægge. Isolering eksponeret over klasse skal beskyttes mod sol og fysisk skade.

Isolering af det indre af kældervægge kræver enten furringstrimler mellem skumpladeplader, der fastgøres til væggene eller 2-til-4-studsrammer for tykkere isolering. De fleste skumprodukter er påkrævet med kode, der skal dækkes med et brandhæmmende beskyttelseslag, som f.eks. Et halvt tommer gipsplader.

Udvendige kavitetsvægge

Korrekt installeret murværkfaner indbygger hulrum mellem bagsiden af mursten og ydersiden af ​​vægstrukturen. Dette skaber en kapillær pause og et rum for indtrængende regnvand til at dræne. Stiv skumisolering, der er installeret i dette hulrum, skal være i kontakt med indvendig væg, men ikke på bagsiden af ​​murstenfiner. Masonry Advisory Council opfordrer til et 1/2-tommers luftrum i en typisk hulrumsvæg.

Insect Problems

Mens termitter ikke spiser isoleringen, advarer NACHI, at ydre skumisolering kan give en skjult adgang rute for termitter og anbefaler en kontinuerlig metalafskærmning mellem toppen af ​​fundamentvæggen og sillpladen. Nogle kodekretter kræver et minimumsareal af eksponeret murværk mellem isolering og træstruktur.

Fugt

Kontrol af fugt og dampdrev er en kritisk komponent i den effektive udførelse af varmeisolering Brick absorberer fugt fra regn og tørrer i begge retninger. Denne tendens til, at fugt skal rejse mod indretningen af ​​huset, kaldes indadgående soldrev. Green Building Advisor anbefaler en dampgennemtrængelig barriere på ydersiden af ​​hulrumsisolering for at stoppe denne indadgående drev.

Fugt i varm luft i en kælder kan kondensere på det kolde ansigt på en underkvalitets væg. en eksponeret kældervæg kan drive fugt indad. Institut for Energi anbefaler en dampdiffusionsretarder på den varmere side af væggen. Ifølge U.S. Department of Energy er det mest stive skumbræt fremstillet af polystyren, polyisocyanurat (polyiso) eller polyurethan. Alle tre materialer kan installeres på enten indvendig eller udvendig murværk. Der er en række overvejelser ved at bestemme, hvor man skal sætte det, herunder hvor du er i byggeprocessen. Du har muligvis ikke adgang til begge sider af en væg, hvis du ombygger eller tilføjer isolering til en færdig bygning.

Anden Artikel

DIY Isolerende et loft
Sådan installeres trægulv med negle eller hæfteklammer
Typer af Railroad Hammers
Sådan fastgøres et gulvreducer til keramisk flise
Sådan finder du fugtindholdet i træ
Hvordan virker en nul clearing pejs arbejde?
Sådan installeres en badekarplade
Typer HardiePlank Siding
Sådan konverteres 14 Micron til Mils
Sådan limes tæppe til træ
Sådan udskiftes jernbaner på cement trapper
Sådan installeres jern jernbaner på uden for cement trin
Hvordan man laver en dørknap
Sådan installeres laminatark over eksisterende bordplade
Hvordan man designer et tag truss
Sådan laver du gipsvæggen ud for et vindue
Sådan fjerner du en linoleumgulv
Sådan installeres en Split Jamb Interior Door
Bench Grinder Instruktioner
Sådan opsætter du en stige