Hvilke værktøjer er nødvendige for at installere en konstrueret trægulv?

Hvilke værktøjer er nødvendige for at installere en konstrueret trægulv?  Et konstrueret trægulv refererer til flere tynde lag af hårdttræsfiner, der limes sammen og færdig, for at ligne en ægte hårdttræsgulv. Generelt er konstruerede trægulve billigere end fast hårdt træ. De er et godt valg for boligejere, der gerne vil have et godt udseende gulv uden at bruge pengene til hårdttræ. Du kan selv installere konstruerede trægulve med lidt tålmodighed og de rigtige værktøjer.

Prepværktøjer

Før du begynder at lægge dit gulv, skal du forberede området korrekt. Brug en prybar til at fjerne bundplader og andre forhindringer. Du skal bruge en lille håndsav til at fjerne bunden af ​​dørkarmene, så den nye gulv kan glide under, når den er installeret. Og du skal bruge en kost og et støvsuger til at rense snavs og snavs, der er i din vej.

Sager

Du skal kunne bruge de fleste stykker af din konstruerede trægulv som de er, men nogle bliver nødt til at skæres for at passe i rummet korrekt. Brug en modersav til skæring af vinkler og hurtige breddevis klip. Brug et puslespil til uregelmæssige former omkring ventilationsrør eller rør, og en bordsav til eventuelle længdevis klip, du skal gøre.

Hammer og blok

Konstruerede trægulve har et tunge- og rillesystem, der gør det muligt at være passer sammen. En hammer og blok bruges til at trykke let på hver sektion, når du lægger den ned. Køb gulvblokke hos din lokale hardwarebutik.

Nailer og hæftemaskine

En pneumatisk nailer eller hæftemaskine bruges til at fastgøre gulvafsnittene til undergulvet. Ideelt set vil du anvende negle eller hæfteklammer 1 til 2 inches fra enderne og hver 4 til 6 inches langs kanterne. Hvis du bruger en hæftemaskine, skal du kontrollere, at den trænger igennem og forbinder til undergulvet, inden du gør hele gulvet.

Lim

Nogle stilarter af konstrueret trægulv er limet på plads. Du vil købe et klæbemiddel på din lokale hardware butik og anvende i oven på din undergulv. Sektionerne af konstrueret hårdttræ limes derefter på plads.

Sandpapir

Når der arbejdes med træ, vil der altid være nogle uslebne kanter. En 20 grit sandpapir skal være tilstrækkelig til at udjævne alle dele, der er lidt hårdere end du gerne vil.

Anden Artikel

Sådan konverteres 14 Micron til Mils
Hook u0026 Loop Sleeving
Forseglet Grout Tile Vs. Uforseglet Grouted Tile
Sådan konverteres en garage til et studie
Sådan bygger du en ild i en pejs Indsæt
Hvilken side af murmuren går Ridgid Isolation?
Tilskud til løsning af historiske boliger
Sådan udskiftes badekar
Badeværelset Redecorating Tips
Typer HardiePlank Siding
Sådan installeres Marble Fliser på en Pejs Surround
Sådan installeres løvtræ på en betonplade
Sådan bestemmes ventilens fjederhøjde
Hvordan man holder asbest ud af bygninger
Gør det selv: Gulvvarme
Sådan lægger du parket selvklæbende vinylfliser
Sådan formes en beton skorstensdæksel
Sådan Lay Laminite Gulvbelægning
Miter Saw Anvend
Installationsvejledning til pejs