Hvad er murstenfinerkonstruktion?

Hvad er murstenfinerkonstruktion? 

Komponenter

Murstenfiner er ikke en strukturel komponent af væggen --- dens funktion er at skabe vejrbeklædning til bygningen. Ifølge Masonry Advisory Council er en traditionel byggemateriale af møbelkonstruktion lavet af træ (eller metal) støbtrammer med et ydre mantelmateriale og et enkelt lag af fulddimensionelt mursten, adskilt af et luftrum og bundet sammen med metal mursten . Afhængigt af klimaet kan andre komponenter omfatte hulrumsisolering, en dampspærre, isolering af indvendig isolering og gipsplader eller anden indvendig vægbeklædning.

Full-Dimension Brick

Brick Industry Association definerer mursten som en rektangulær murværk dannet af ler eller skifer og fyret i en ovn. Fuldt dimensioneret mursten varierer i ansigt (højde) og længde dimensioner, men er generelt omkring 4 inches tykke. En typisk forankret mursten finervæg har et enkelt lag mursten, der hviler på eget fundament --- nogle gange kaldes en mursten. Stenen er stablet en efter en i mønstrede kurser og sammenføjet med mørtel. Metalvægsbånd indsættes med bestemte intervaller for at give sidestøtte. Luftrummet er kritisk, fordi murværk ikke er vandtæt. Fugt, der trænger ind i finer, dræner indvendigt og ud gennem grus huller i bunden.

Tynd mursten

McGraw-Hill Construction definerer tyndt muret finer som et vendende materiale; 3/8 tommer til 1 tommer tykt, vejer mindre end 15 pund pr. Kvadratfod og påføres direkte på en fast overflade. Tynd mursten er lavet på samme måde som fuld dimension mursten, bortset fra at den skæres i tyndere segmenter før affyring. Over en murværk eller betonvæg påføres tynd mursten ved at trykke ind i et tykt lag af mørtel. Til støbte udvendige vægge er et lag af metal drejebænk forankret til beklædningen og dækket af mørtel. Masonry Advisory Council anbefaler brugen af ​​en drænmåtte mellem drejebænk og kappe for at tjene samme funktion som luftrummet i traditionelle finervægge.

Fordele

Ifølge National Association of Certified Home Inspectors, traditionelt forankret murstenfiner er billigere end fast murværkskonstruktion, dels fordi det ikke kræver så stort og tungt fundament. Tynd mursten klæbende finer er endnu mere økonomisk, fordi den er endnu lettere, hvilket giver besparelser i arbejde og transport.

Vedligeholdelse

Mursten er næsten vedligeholdelsesfri, når den er korrekt installeret. Brug ikke trådbørster, hårde kemikalier eller højtrykssprayer. Brug et mildt rengøringsmiddel og slange af ophobet snavs, pollen og snavs. Ifølge McGraw-Hill anbefaler nogle producenter en åndbar forsegler for at forhindre farvning, men vær opmærksom på, at forseglere kan mørkere murstenes farve. Fra romerne til moderne tid betydede en murbygning en struktur med massive vægge bestående af flere brækketyper. Med fremkomsten af ​​træ og metal strukturelle indramning, blev mursten reduceret til en enkelt wythe, bundet tilbage til strukturen for vertikal støtte. Dette er den traditionelle forankrede mursten finer. I de senere år er udtrykket murstenfiner løst anvendt til en række tynde murstenanvendelser, mere præcist kaldte klæbende systemer.

Anden Artikel

Dekorationsideer til en diagonal pejs
Sådan tegner du en dampbad
Hvordan man designer et tag truss
Sådan installeres jern jernbaner på uden for cement trin
Hvad er fordelene ved træskruer?
Sådan udskiftes jernbaner på cement trapper
Bygningsidéer til en 10-12 lagerplads
Sådan beregnes hvor meget et fotovoltaisk system producerer
Sådan Remodel Bath Tile
Typer HardiePlank Siding
Sådan fjernes klæbende gulvfliser
Sådan installeres Crown Molding ved hjælp af en Coping Saw
Badeværelse remodel designe ideer
Ny teknologi til huse
Sådan formes en beton skorstensdæksel
Hvordan man opbygger garage vægskabe
Sådan køber du en kommode
Sådan køber du Energy Star Bathroom Vanity Lighting
Kælder Opbevaringsrum Idéer
Sådan keramiske fliser en trappe