Hvad er forskellen mellem Brads u0026 Nails?

Hvad er forskellen mellem Brads u0026 Nails? 

Definition

Dictionary.net definerer brad som en lille negle. Derfor synes det at være brad og negle synonymt. Yderligere undersøgelser afslører imidlertid, at begrebet brad henviser til bradhovedet. Dette er en specifik slags søm, der anvendes i konstruktion til indvendig finish arbejde. Brad hoved negle har et kuppet hoved, der trænger ind under overflade af træet, efterlader et mindre hul at fylde. Dette giver et glattere færdigt udseende. Derfor er 'finish nail' en mere fuldstændig definition af ordet brad.

Overvejelser

Ifølge Rafael Garcia, en licenseret entreprenør i Florence, Oregon, er negle de foretrukne fastgørelsesdele i konstruktionen, fordi 'negle giver rammen til at bevæge sig med strukturen som den skifter og afregner. ' Derfor har almindelige byggespik en glat krop og er ikke ribbet som skruen. Der skal dog være en vis grad af greb i neglen, for at den kan tage fat og fastholde materialerne sammen.

Gribfaktor

Bygherrer skal overveje 'grabfaktoren', når de vælger den passende søm til byggearbejde . Nogle materialer, som træ, greb søm bedre end andre. Beton vil bryde, inden du får en glat, bodet negle, så bygherrer bruger spiral negle, der tager greb gradvist, når hamret i materialet. De fleste negle har en glat krop med en plastbelægning tilsat for at øge grebet ind i træet. Små efterbehandlingsspik har de samme flade hoveder som almindelige negle. Tømrere tager fat i neglen under dette hoved for at beskytte deres fingre, mens du kører neglen på plads. Disse negle efterlader et større hul at fylde end braden.

Brad Head

Lister og dørkarme er ekstra stykker tilføjet for at udfylde huller mellem lofter og gulve eller vindue- og døråbninger. Tømrere vedhæfte dem ved hjælp af efterbehandling negle. Regelmæssige efterbehandling negle har det samme flade hoved som andre negle. Selvom hovedet er meget lille, forlader det stadig et større hul til at fylde end bradhovedet. Tømrere foretrækker derfor bradhovedet til efterbehandling.

Modern Technology

Nail design har ikke ændret sig meget siden det 16. århundrede. Selvom neglen har forblevet det samme, har metoder til hamring eller kørsel af neglen på plads ændret på grund af fremskridt inden for teknologi. Det gælder især for hovedet med neglestykker. Brad hoved negle kommer nu i vedhæftede rækker, der kan sættes i specialdesignede hæftespistoler, der bruges til at føre neglene på plads. Dette sparer ikke kun tid Beskytter også snedkerens fingre og hænder. Spiken har været den almindelige måde at vedhæfte byggematerialer i århundreder. Du ville ikke have problemer med at identificere et søm, hvis du så en. Hvis du har brug for nogle negle til et byggeprojekt, skal du dog lave lidt forskning. For eksempel, hvis du skulle erstatte baseboardet i et nyligt malet rum, skal du vide forskellen mellem et søm og en brad, inden du foretager dit køb.

Anden Artikel

Sådan installeres Outdoor Patio Tile
Sådan Rens Grout Haze fra glaserede fliser
Sådan installeres et toilet på en cementplade
Formålet med et Silt Fence
Sådan installeres Marble Fliser på en Pejs Surround
IBC Midlertidige Bygningskrav
Bygning en skorsten til en brændeovn
Sådan påføres Vinyl Tile Over Ceramic Tile
Instruktioner for laserniveau
Hvordan man opbygger garage vægskabe
Materialeliste til opbygning af et skur
Sådan udskiftes en udendørs vandhane
Telefoninstallations- og reparationsværktøjer
Sådan installeres en indtrækbar skærm
Instruktioner til at opbygge Haveskure
Sprøjteskumisoleringsoplysninger
Sådan justerer du blad på håndværker Bandsav
Hvordan man laver en dørknap
Sådan skæres træstøbning til et loft
Kælder Opbevaringsrum Idéer