Husholdningsmåleværktøjer

Husholdningsmåleværktøjer  Måleværktøjer bruges til næsten alle slags husstandsprojekter, der kræver andre ting, der findes i din værktøjskasse, køkkenskuffe eller garagepegboard. På en meget realistisk måde er de værktøjer, der bruges til måling, det vigtigste, du kan eje. Hvis dine mål ikke er præcise, vil de dyreste elværktøjer, sav-, tang- eller skruetrækker sætte i det væsentlige ingenting.

Målebånd

Et målebånd er ofte måleværktøjet i de fleste husstande, når behovet opstår for at finde afstanden mellem to punkter. Den mest alsidige målebånd vil rulle til mellem 12 og 25 fod, kan låses og fjederbelastes for at muliggøre hurtig og effektiv tilbagetrækning i dens tilfælde.

Digitale måleredskaber

Digitale måleinstrumenter og laser måling værktøjer har erstattet det gammeldags målebånd i nogle husstande. Disse værktøjer er meget nyttige til beregning af lineære dimensioner i volumenmålinger. Dette giver mulighed for meget mere præcise estimater for ting som tapet, maling og gulvmateriale.

Kombinationsfelt

Kombinationskvadratet er meget mere alsidigt end målebåndet, men må ikke måle lange afstande. En kombinationsplads er meget ligner et forsøgsfelt, men adskiller sig i kraft af at have en kalibreret glidende regel, der gør det muligt at måle en hvilken som helst længde op til en fod. Det betyder, at kombinationspladsen er mere nyttig til måling af dybden end et forsøgsfelt. Det har også et åndniveau som gør det muligt at kontrollere retheden af ​​både lodrette og vandrette overflader.

Vægte

Vægte er almindelige husholdningsværktøjer til måling af vægt. En toiletskala kan måle en persons vægt og mere sofistikerede skalaer kan give information om ting som mængden af ​​fedt og muskel en krop har. Køkken skalaer kan bruges til at måle vægten af ​​individuelle ingredienser eller en hel skål.

Volumen Måleværktøjer

Volumenmålinger er også en fælles nødvendighed i køkkenet. Måleværktøjerne i husholdningerne til måling af volumen er blevet brugt i en eller anden form for år. Disse værktøjer omfatter målekopper, måleskedler og jæger.

Febertermometer

Termometre findes i husholdninger rundt om i verden som en måde at hurtigt måle temperaturen på. Gammeldags glastermometre, som du måtte holde under din tunge uden at komme i kontakt med dine tænder, er blevet erstattet i mange hjem med digitale termometre, der sidder fast i øret.

Kødtermometer

En anden type termometer fundet i hjemmet er køkkentermometeret, som måler indetemperaturen af ​​mad, som den er ved at lave mad. Dette værktøj sikrer fødevaresikkerhed ved at lade dig vide, at kødets indre temperatur er nået til et punkt, hvor bakterierne er effektivt dræbt, hvilket gør fødevaren sikkert til forbrug.

Anden Artikel

Stil af Backsplashes
Sådan bygger du en ild i en pejs Indsæt
Installation af køkkenbordene
Installationsvejledning til fladt tag
Sådan striber du maling ud af skabsdøre
Hvordan virker en nul clearing pejs arbejde?
Sådan fastgøres et træloft
Sådan installeres White u0026 Stained Trim Wood Work
Beton u0026 Husreparation
Sådan male et keramisk badekar
Sådan Stick Fliser til Træ
Hvordan man blæser nyt trykbehandlet træ
Sådan installeres en ny skorstensrør
Sådan fjerner du en linoleumgulv
Telefoninstallations- og reparationsværktøjer
Hvordan man holder asbest ud af bygninger
Sådan finder du badeværelse opbevaring
Hvordan man laver konstrueret løvtræ
Sådan skæres træstøbning til et loft
Sådan udskiftes en vaskemaskine i et toilet