Handicappede krav til toiletter

Handicappede krav til toiletter  Konstruktionskravene til handicap-tilgængelige toiletter er underlagt ADA (Americans with Disabilities Act) standarder for tilgængelig design, hvilket sikrer, at handicappede badefaciliteter vil være tilgængelige og anvendelige til den, der måtte have brug for dem. Disse krav skal anvendes i hele konstruktion, opførelse og ændring af bygninger og faciliteter.

Toilethøjde

ADA-krav opfordrer toiletter til at have en højde på 17 til 19 tommer, der måles fra det færdige gulv til toppen af toiletsædet. Toilet sæder kan ikke sprøjtes for at vende tilbage til en løftet position. Der findes valgfri ADA-retningslinjer, der giver specifikationerne for toiletter beregnet til børn, ifølge den bestemte aldersgruppe, som toiletterne tjener. I alderen 3 og 4 skal toiletsædehøjden, igen fra det færdige gulv til toppen af ​​toiletsædet, være 11 til 12 inches; i alderen 5 til 8 skal højden være 12 til 15 inches; og i alderen 9 til 12 skal højden være 15 til 17 tommer.

Tilgængelig adgang for kørsler

Ryd gulvplads omkring toilettet, der måler mindst 48 inches i bredden og mindst 66 inches i længden, skal gives for at give handicappede adgang til kørestole og at kunne overføre på toilettet. For en diagonal overførsel til toilettet skal klare gulvplads være mindst 48 tommer i bredden med mindst 56 tommer i længden. For en sideoverførsel til toilettet er den mindste klare gulvplads angivet til at være mindst 60 tommer i bredden med mindst 56 tommer i længden. Det klare gulvplads omkring toilettet kan arrangeres for at tillade enten højrehåndet eller venstrehåndet tilgang til toilettet.

Toiletbænke

Alle toiletter i nybyggeri, der omfatter toiletboder, skal give mindst et handicap -accessible toilet stall der har en tilgængelig rute. Minimumsbredden på et standardrum er 60 inches. En sidehåndtag skal være 33 til 36 tommer over det færdige gulv. Hvor der er seks eller flere boder, ud over den ene tilgængelige stall, er mindst en stall 36 inches bred og udstyret med en udadvendt, selvlukkende dør og parallelle gribestænger på sidevæggene påkrævet.

Grab Stænger

For båse med indgang fra toilettet skal en sidegribbe have en længde på 40 til 42 tommer og begynde maksimalt 12 tommer fra bagvæggen. En 36-tommers længdehåndtag, i en højde mellem 33 og 36 tommer, er påkrævet bag toilettet i boder, hvor kørestole kommer ind fra siden. Den bageste gribestang skal strække mindst 24 tommer mod åbent stall side, hvilket giver enten venstre eller højre side tilgang.

Anden Artikel

Beton u0026 Husreparation
Sådan opbevares Bellawood Leftovers
Sådan skærer du en dør i et kælderen fundament
Sådan installeres badebade surrounds
Sammenlign køkken kabinet mærker
Indvendige støbning Styles
Sådan tegner du en dampbad
Sådan skæres rustfrit stålfliser
Sådan tilberedes et gulv til linoleum
Sådan installeres en Sunken Vessel Sink
Sådan installeres en indvendig dør, der ikke er præhung
Sådan Bor Concrete
Hvad er et rødt og grønt tagsikkerhedssystem til stilladser?
Installationsvejledning til pejs
Sådan striber du maling ud af skabsdøre
Sådan installeres Vinyl Gulvfliser
Sådan fremstilles Trim Molding
Sådan skærer du kanalen med en saksave
Stil af Backsplashes
Sådan Stick Fliser til Træ