Grundlæggende håndværktøj til hjemreparationer

Grundlæggende håndværktøj til hjemreparationer  Det er ofte svært at lave mange reparationsprojekter uden hammer og en skruetrækker. Når du sætter dig ud for at tackle et hjem reparationsjob, hjælper det med at identificere de øvrige grundlæggende håndværktøjer, som du måske skal bruge til reparationer på hjemmet. Det tager det rigtige værktøj til at udføre jobbet, og for at bruge det rigtige værktøj skal du først identificere det.

Tænger

Tænger er lavet af to sammenkoblede stykker, der kommer sammen som et par saks for at hjælpe dig med at gribe ting under et projekt. Den rillede spids på tænger er designet til at give dig ekstra greb for at fjerne negle, hæfteklammer eller dreje en skrue, der har de øverste slidser udtaget og ikke længere kan rumme en skruetrækker. Tænder i midten af ​​tangen bruges til at dreje en bolt eller en møtrik.

Vicehåndtag

Vicehåndtag ligner tang, men grebene har en ekstra mekanisme, der kan låse dem på plads for ekstra styrke. En knap på enden af ​​håndgrebets håndtag drejer sig om at justere grebet, og en løftehåndtag på det andet håndtag frigør grebet, når jobbet er færdigt. Næsehåndtag bruges til at holde rør på plads under VVS, skrue på bolte eller møtrikker, at tænger ikke kan bevæge sig eller fjerne en negle med et brudt hoved.

Målebånd

Et målebånd er en lang, men fleksibel metallinje rullet op i en kompakt beholder. Du kan låse et målebånd til den ønskede længde for at hjælpe dig med at måle lange afstande, og tilbagetrækningsmekanismen recoils båndet, når du frigiver det. Målebånd kommer normalt i 10, 25 eller 50 fod længder.

Stud Finder

De fleste stud finderne er elektriske og kræver et batteri. Arbejdet med en stud finder er at hjælpe dig med at bestemme, hvor træpindene er i en væg, så du sikkert kan installere ting som frysere, hylder og tunge billedrammer. Kør stifteenheden over væggen, og den vil enten lyse op eller give en lyd, når den har fundet en vægtavle.

Utility Knife

En værktøjskniv er virkelig et metal eller plasthus, der huser et barberblad . Du bruger en kniv til at skære ting som tæpper, gipsvægge, isolering og vejrstripping. Knivens håndtag åbner, så du kan ændre bladet indeni.

Anden Artikel

Sådan justerer du blad på håndværker Bandsav
American Standard Toilet Lækage Reparation
DIY Flise Mosaic
Sådan genskabes Formica bordplader
DIY Dørstøbning
Hvordan man laver laminerede gulve
Kælderen Remodel Checklist
Badeværelse remodel designe ideer
Instruktioner vedrørende betjening af en gaffeltruck
Instruktioner for laserniveau
Sådan forbedres skorstensudkast
Sådan konverteres AutoCAD 2008 til AutoCAD 2004
Sådan tilføjes et vinduessted til et hus
Hvordan man opbygger opbevaring i et garageloft
Sådan vælges den bedste type træ gulvbelægning
Udskiftning af lofter til fabrikater
Sådan Stick Fliser til Træ
Trex fordele og ulemper
Sådan Vandtæt En Brusekabine
Ontario Government Renovation Grants