Grønne måder at lave elektricitet på

Grønne måder at lave elektricitet på  Grøn energi betyder ikke-forurenende og vedvarende energi, energiformer, som i stigende grad indtager folks tanker i det første årti af det 21. århundrede. Solenergi kommer ofte til at tænke, men også energi- og energi- og vandkraft-, vind- og alge-energikilder kommer til udtryk. Af disse er mikro-hydrosystemet og de små vindmøller den lettest tilgængelige til integration i din virksomhed eller hjemme.

Vandkraft

Vandkraft giver ca. 19 procent af verdens elektricitet og giver mere end 63 procent af vedvarende energi, pr. 2005, ifølge 2006 fornybar global statusrapport. Hydrokraft kan bruges i store mængder til kommunale elværker eller industrier. Storskala hydrosystemer har en stor vandmasse med en dæmning, der skaber potentiel energi ved at holde vandet tilbage og trække det til en turbine, der genererer strøm. Residences med en flod, creek eller sø på stedet kan producere energi med et mikro-hydrosystem. Systemerne består i vid udstrækning af et peltonhjul (turbine) til højhovedet, lavt vandkilde og rørsystemer og kan producere op til 100 kW. Det ideelle landskab er et vandfald og en lille dæmpet pool øverst. For en flod eller en ån er det optimale sted for systemet ved det hurtigste flow og et lodret fald. Som i stor skala, hvis du har en sø, kan du oprette faldende vand med en mindre dæmning og turbine.

Vindkraft

For en gennemsnitlig størrelse kan små vindmøller skære elektriske regninger med 20 til 90 procent. Som Department of Energy s Wind Powering America-program siger, omfatter andre fordele ved vindkraft også forebyggelse af strømafbrydelser, brug af vedvarende, ikke-forurenende energi og lavere omkostninger ved dyrere teknologier, såsom solcellepaneler. Moderne boligmølleparker er så stille som det gennemsnitlige køleskab. I 2010 er priserne på populære vindmøller, der producerer 1,2 kW (20-30 procent af energien i et gennemsnitligt hjem) i alt $5.000 før 30 procent af amerikanske skattekreditter.

Alger

Alger er en af ​​de mest lovende former for vedvarende energi, der producerer biodiesel ved at lade alger føde på bioaffald. Denne reduktion af affald minimerer metanens udledning i atmosfæren af ​​affaldet. Algerens fotosyntiske proces indleder kuldioxid og udslip ilt, siger Steve Skill, en biokemiker ved Plymouth Marine Laboratory. Algerne renser ikke kun luften, men producerer den mest effektive energikilde. Det kan skabe 300 gange mængden af ​​olie pr. Acre afledt af konventionelle afgrøder, såsom sojabønner, palmer eller rapsfrø. Sammenlignet med de fleste afgrøder årligt høstning tager alger kun en til 10 dage. Den vokser på land, der er ubrugelig for afgrøder, så besætter ikke dyrbar landbrugsjord.

Anden Artikel

Hvilken farveprop skal jeg bruge med Carrara Tile Floors i badeværelset?
Sådan installeres træ køkkenskabe
Grundlæggende håndværktøj til hjemreparationer
Udskiftning af lofter til fabrikater
Hvordan man opbygger dine egne trappestrenge
Hvordan man laver undergulve i metalhuse
Installationsvejledning til fladt tag
Sådan keramiske fliser en trappe
Tile Ideer til et Vandfald Canopy Effekt i Brusen
Sådan finder du badeværelse opbevaring
Sådan Stick Fliser til Træ
Sådan forbedres skorstensudkast
Sådan Fix Kitchen Wall Cabinets
Sådan installeres stiv skorstensliner
Mobile Home Parks nær Gainesville, Texas
Sådan installeres Vinyl Baseboard Trim
Brug af gipsværktøj til at gøre klapbørstelofter
Sådan bruges en søjleboremaskine sikkert
Hvordan man forbereder sig på betonfarvning
Sammenlign køkken kabinet mærker