Granit Tile Installation på Brusevægge

Granit Tile Installation på Brusevægge 

Forberedelse

1.

Placér en dråbe klud på karret for at beskytte overfladen.

2.

Fjern de eksisterende vægbeklædning ned til stifterne.

3.

p> Placer en lige kant over tappene. Hvis en stang er forsænket, skal du trykke på skiver bag stiften for at skubbe den ud med de andre knopper. Hvis en stud stikker ud længere end de andre knopper, skal du bruge en hånd drejebænk til at fjerne overskydende træ, indtil studen er i spidsen med de tilstødende knopper.

4.

Installer 4- mil. plastisk dampspærre over tappene. Brug en hæftepistol til at fastgøre plasten på stifterne.

Installer cementplader

1.

Pladeplader af cementbræt over dampspærren. Placér afstanden mellem karet og bunden af ​​cementpladen for at holde cementpladen ikke væk fra karret. Vedhæft med cementpladeskruer ved hjælp af en boremaskine med en skruetrækkerbit.

2.

Juster kantene på cementpladen i centrene af pinde. Indsæt skruer 1 tommer fra kanterne i en vinkel, så skruen går igennem både cementpladen og tappen.

3.

Skær cementpladen ved at holde en lige kant, sådan som en stålbygger firkantet mod den linje, der skal skæres, ved at holde en værktøjskniv mod den lige kant og trykke ned på værktøjskniven, mens den bevæges langs den lige kant for at score cementpladen. Tryk på kanten, der skal skæres af væk fra partituret.

4. Brug en boremaskine med en passende borekrone til at skære huller til VVS gennem cementpladen. Mål ved brug af VVS-hullerne fra Placeringen for kanten af ​​arket og husk at trække fra, når du måler afstanden til VVS fra kanten af ​​karret.

5.

Fjern afstandsstykker Efter installation af cementpladen.

Dæk alle sømme med maskebånd. Påfør en kugle af caulk omkring rør med en caulk pistol.

7.

Bland tyndt sæt mørtel i overensstemmelse med emballagevejledning. Spredes ved hin lag på alle sømme og dække hovedet på alle skruer.

Installer granitflise

1.

Mål bredden på hver væg, divider målingen i halvt og mærke på det sted. Placér et niveau lodret på markeringen; Indstil niveauet, indtil boblen i det vandrette hætteglas er i midten af ​​mærkerne på hætteglasset. Tegn en lodret linie på væggen, der holder blyanten mod siden af ​​niveauet.

2.

Marker en placering for toppen af ​​fliserne, der er bredden af ​​en flise plus 1/8 tommer fra toppen af ​​karret. Placér et niveau vandret på markeringen; Indstil niveauet, indtil boblen i det vandrette hætteglas er i midten af ​​mærkerne på hætteglasset. Tegn en vandret linie på væggen, der holder blyanten mod siden af ​​niveauet.

3.

Læg fliserne ud, så fliserne på hver side af rækken bliver mere end halvdelen af ​​en flise. Tegn en linje for kanterne af midterfliserne og forlæng linjen forbi linjen til toppen af ​​fliserne.

4.

Påfør tyndt mørtel til cementpladen bredden af en række granitfliser med en hakket murværk.

5.

Tryk fliserne i tyndt sæt. Opretholde et 1/8-tommer mellemrum mellem karet og den første række af fliser. Placer afstandsstykker mellem fliserne i mindst to steder for at opretholde en 1/16-tommers fugemasse mellem fliser. Lad den første række sætte op i en time.

6.

Skær stykker efter behov på kanterne med et diamantblad i en våd tegelsav.

7.

Gentag trin 3-5 med hver efterfølgende række.

Grout, Seal og Caulk

1.

Bland grout i henhold til pakkens anvisninger. Tryk fugemassen ind i mellemrummet mellem fliserne med en fugemølleflyde. Tør overskydende af med en fugtig klud og lad den tørre i mindst 24 timer før forsegling.

2.

Påfør tætningsmiddel i henhold til producentens anvisninger på den valgte produktlabel. tætningsmiddel til at tørre grundigt inden kalkning.

3.

Sæt afstanden mellem karret og bunden af ​​fliserne samt hjørnerne og omkring VVS med en kvalitetskvalitet. tør i henhold til producentens instruktioner, inden du bruger brusebadet.

Tips og advarsler

 • Brug slibede fuger til ledd større end 1/8 tommer.
 • Brug caulk, der er specielt designet til brug i badeværelser.
 • Følg alle producentens advarsler om sikker håndtering, brug og bortskaffelse af mørtel, fugemasse, tætning og fugemasse.
 • Montering af granitfliser på bruservægge er et projekt til forbedring af hjemmet, der kan ændre udseendet på et badeværelse med en weekends arbejde. Tegl er dyrt, så det kan være rimeligt at spare penge selv ved at lave installationen selv for et lille hjem forbedringsbudget. Tilføj designelementer, som f.eks. en granitgrænse eller blandingsfarver, for at skabe yderligere visuel appel til installation af granitfliser på bruservægge.

  Anden Artikel

  Hvordan man laver elektriske skøn for byggeri
  Sådan fjerner du gammel hardware
  DIY Hårdt Trægulv Raffinering
  Installation og finish af hårde trægulve
  Sådan vælges den bedste type træ gulvbelægning
  Sådan skærer du en dør i et kælderen fundament
  Dekorationsideer til en diagonal pejs
  Fjernelse af klæbemiddel fra vinylflise
  Sådan installeres vægfliser i et badekar
  Laminatgulve og tunge klaverer
  Sådan vurderer du stenfinermængder
  Sådan installeres jern jernbaner på uden for cement trin
  Fjernelse af linoleumlim fra hårdttræ
  Hvordan man opbygger en handicapbruser
  Hvordan man laver undergulve i metalhuse
  Sådan fremstilles Trim Molding
  Hvordan man opbygger opbevaring i et garageloft
  Sådan installeres PVC Loftfliser
  Sådan skærpes en 82-graders boremaskinebit
  Sådan fjernes klæbende gulvfliser