Formålet med et Silt Fence

Formålet med et Silt Fence 

Beskrivelse

Silt er en af ​​de fire typer jordpartikler. Det er større end ler, men mindre end sand. Det er den jordkomponent der gør mudder og let vaskes i vandveje under tunge regner. En silt hegn er en midlertidig struktur konstrueret af geotextile filter stof understøttet af stillinger, der er placeret omkring områder af forstyrret jord for at fange silt-laden vand afstrømning. Hegnet tjener til at tilbageholde vandstrømmen og tilskynde sedimentaflejring på op ad bakken. Silthegn forhindrer sediment i at invadere nærliggende veje, egenskaber, lejemål og vandveje.

Typer af Silt Fence

Der er tre typer silthegn. Hver er gældende for en anden situation. Type A silt hegn er 36 inches bredt og bruges på byggepladser, hvor projektet forventes at tage seks måneder eller længere. Type B er 22 tommer bred og anbefales til små, korte projekter på højst seks måneder. Type C silt hegn er 36-tommer bredt og forstærket med wire. Den anvendes, hvor afløbshastigheder er høje, eller hvor skråningerne har en lodret højde på mere end 10 fod.

Installation

Korrekt installation af et slamhegn kræves for at det skal være effektivt. Når det er muligt, bør der anvendes en kontinuerlig rulle af silthegn. Hegnet skal følge landets kontur. Stillingerne placeres med 6 fods intervaller og køres mindst 1,5 meter i jorden. Bunden af ​​geotekstilet er begravet i en 6 til 12-tommers skyttegrave for at forhindre afstrømning fra at strømme under. Komprimer jorden rundt om silthegnet.

Vedligeholdelse

Siltgjerder kræver vedligeholdelse for at kunne opfylde deres formål effektivt. De skal inspiceres efter hver nedbør og mindst en gang om ugen. Sediment skal fjernes, når det når en tredjedel af hegnet. Der skal udvises forsigtighed for ikke at forstyrre den afgravede del af hegnet, når du fjerner sediment. Silt hegn skal forblive på plads, indtil vegetativ vækst vender tilbage for at stabilisere jorden. Akkumuleret sediment kan spredes på stedet eller bortskaffes andetsteds.

Fordele og ulemper

Brug af et slamhegn med henblik på sedimentstyring har sine fordele og ulemper. Silt hegn er en almindeligt accepteret praksis, der er nem at installere og omkostningseffektiv. De materialer, der kræves til at konstruere hegnet, er let tilgængelige. Silthegn er ufordelagtigt, når vandstrømningshastigheder er mindre end 1 kubikmeter pr. Sekund. De skal installeres korrekt og ofte inspiceres og vedligeholdes for at opfylde deres formål. Vandforurening resulterer, når vandområder, såsom oceaner, søer, floder og vandløb, bliver forurenet med stoffer, der gør vandet uegnet til det tilsigtede formål. Forurenende stoffer kommer i mange former. Nogle er indlysende som rå spildevand eller industriaffald; andre er mere subtile, såsom silt, der løber af forstyrret jord, når det regner.

Anden Artikel

Instruktioner for laserniveau
Husholdningsmåleværktøjer
Sådan installeres en antik dør
Sådan Bor Concrete
Sådan male et keramisk badekar
Hvordan man laver træ tøjlinje polakker
Sådan konverteres 14 Micron til Mils
Sådan bruges en Pneumatic Floor Nailer
Tile Ideer til et Vandfald Canopy Effekt i Brusen
Kælder Opbevaringsrum Idéer
Sådan repareres køkkenlaminat
Hvordan man opbygger en indendørs golfkørsel
Sådan afslutter du nye trægulve
Laminatgulve og tunge klaverer
Sådan installeres offset diagonale fliser
Sådan installeres Crown Molding ved hjælp af en Coping Saw
Hvordan man opbygger en hemmelig bogreoledør
Sådan installeres Vinyl Gulvfliser
Hvilken side af murmuren går Ridgid Isolation?
Den bedste jord til komprimering