Fjernelse af klæbemiddel fra vinylflise

Fjernelse af klæbemiddel fra vinylflise 

1.

Sug eller støvsug alt snavs, støv og løs affald omkring dit arbejdsområde. Et rent arbejdsområde minimerer chancen for at få flisens klæbende overflade snavset, hvilket gør det sværere at fjerne klæbemidlet.

2.

Bland sæbe og vand i en spand. Gomestic anbefaler at bruge 4 kopper vand til stuetemperatur til 1 spiseskefuld opvaskemiddel og røre lige nok til at lave suds. En højkvalitets parabol med en affedtningsmiddel fungerer bedst.

p> Brug en klud til at vaske fliserne. Fokus på at få overfladearealet rent, men lad dig ikke bekymre dig om at fjerne klæbemidlet. Lad flisen tørre helt.

4.

Sæt på handsker og malerens maske. Dette er vigtigt, fordi du vil arbejde med maling tyndere, hvilket er et hårdt produkt til rør og indånd.

Hæld lidt maling tyndere på en klud og dab det på klæbemidlet på flisen. Gomestic advarer, 'Skru ikke eller skrubbe opløsningsmidlet ind i flisen. ' Tør malingstanken af ​​med en ren, tør klud.

6.

Afskrab det resterende klæbemiddel med en spidskniv. Skrab ikke klæbens overflade. Placér kittens kniv på flisen lige før klæbemidlet, så kniven skubbes fast mod flisen og skraber fremad og holder kittens kniv presset mod flisen. Kniven adskiller klæbemidlet ved går mellem flise og klæbemiddel.

Installationen af ​​vinylfliser vil forbedre udseendet af dit hus. Men hvis du lige har lagt den sidste flise og opdaget, at der er kommet noget klæbemiddel på en af ​​dine fliser, behøver du ikke at udskifte en del af dit gulv. Klæbemidlet kan fjernes uden at beskadige fliserne, og du kan afslutte dit projekt med alt gjort korrekt.

Anden Artikel

Typer af vægstrukturering
Sådan fjerner du keramisk fliser fra en cementgulv
Sådan Skift Chuck på en Dewalt Drill
Sådan bruges en søjleboremaskine sikkert
Sådan finder du et hus med postnummer
Flise Gulvkantning
Trappe Rail krav
DIY Refacing Keramisk Tile
Installationsvejledning til pejs
Hvordan man opbygger et korrugeret tag
Hvordan man borer et hul gennem en asfalt-indkøringsflade
Sådan installeres Vinyl Gulvfliser
Badeværelset Redecorating Tips
De billigste måder at opbygge en skur på
Installationsvejledning til dykkerbord
Tips til Mortising en erstatningsdør
Køkken Idéer: Fuldt vægskabe og et indbygget skrivebord
Sådan installeres brusebadets vægpaneler
Forseglet Grout Tile Vs. Uforseglet Grouted Tile
Sådan bruges baseboard Trim