Disc Sander Instruktioner

Disc Sander Instruktioner 

1.

Hold plastikslibepuden (en del af enheden er sandpapir placeret på) i den ene hånd og løsn hexmøtrikken i midten af ​​plastpuden (skruenøgle er inkluderet i enheden) holder puden til spindlen (drej den mod uret). Fjern heksemøtrikken, forsænket spændeskive og sanderpude fra spindlen.

2.

Monter sanderpuden tilbage på spindlen. Placer det valgte sandpapir oven på puden og læg den forsænkede vaskemaskine oven på den (den lave side af skiven går væk fra dig). Skub hekseskruen gennem vaskemaskinen, sandpapiret og puden og træk den ind i trådene på spindlen. Stram skruen ved at dreje den med uret, mens du holder den fast på slibepuden for at holde den fra at dreje.

3.

Slut enheden til en netledning eller et stikkontakt (120 volt, trekantet jordet). Hold værktøjet fast, og tænd det ved at trykke på 'on' -knappen. Lad motoren udvikle den fulde omdrejningstal pr. Minut, inden du forsøger at sand.

4.

Grip enheden i to hænder, og anbring den slibende slibeskive på materialet at blive slibet. Hold slibeskiven holdt i ca. 15 grader vinkel på overfladen. Dette vil sande på en jævn måde uden for meget friktion. Påfør kun et lille tryk, hvilket gør det muligt for spinding af sandpapir at gøre størstedelen af ​​arbejdet. Hold let tryk påtrykt, og bevæg sanderen i en mild frem og tilbage bevægelse over overfladen. Fortsæt slibning i en frem og tilbage bevægelse i en vinkel på 15 grader, indtil du opnår de ønskede resultater.

5.

Sluk for apparatet, og inspicér derefter sandpapiret, når pude kommer til et stop. Hvis du ser tårer eller rynker i sandpapiret, betyder det sædvanligvis for meget nedadgående tryk. Udskift sandpapiret, og start derefter slibning igen, indtil de ønskede resultater opnås.

Tips og advarsler

 • Brug øjenbeskyttelse, når du bruger skivesanderen.
 • Anvend aldrig for meget pres på enheden under slibning, da det kan beskadige sanderen eller forårsage, at objekter flyver op fra arbejdsfladen og slå brugeren.
 • Disc sanders er tidsbesparende værktøjer til den gennemsnitlige boligejer, der tackler små arbejdspladser i weekenderne. Fabrikanter designer mange modeller med den uerfarne bruger i tankerne - håber, at når den nybegynder får håndværkerens 'fejl', vil han gå videre til flere og forskellige køb af elværktøj. Ikke en dårlig markedsføringsplan, men uanset - disc sanders er nemme at bruge, udfører mange opgaver og kan mestrer af en nybegynder bruger på under 30 minutter.

  Anden Artikel

  Sådan kører du en tegelsave
  Sådan installeres en Split Jamb Interior Door
  Sådan sættes en fuld slab Granit Backsplash
  Sådan opbevares Bellawood Leftovers
  Badeværelset Redecorating Tips
  Sådan genskabes Formica bordplader
  Sådan installeres løvtræ på en betonplade
  Sådan fjerner du lim på Formica
  Sådan Bygge Flisebelagt Brusekabine
  Stålrammeværktøjer
  Sådan udskiftes jernbaner på cement trapper
  Sådan Stick Fliser til Træ
  Sådan installeres brusebadets vægpaneler
  Typer af lette badekar
  Sådan konverteres en garage til et studie
  Sådan vurderer du stenfinermængder
  Sådan installeres en indvendig dør, der ikke er præhung
  Sådan installeres White u0026 Stained Trim Wood Work
  Hvordan man laver konstrueret løvtræ
  Hvad er et rødt og grønt tagsikkerhedssystem til stilladser?