Dekorationsideer til en diagonal pejs

Dekorationsideer til en diagonal pejs  En diagonal pejs er defineret som en pejs i et hjørne. Hjørneplacering af en pejs kan skyldes pladsbegrænsninger, men det kan også skabe visuel interesse i et ellers kedeligt rum. En pejs af denne type kan have en trekantet mantel eller en regelmæssig lige kappe afhængig af installation og design. Opdater begge typer mantel med ny indretning og tankevækkende design.

Trekantet mantel

En trekantet mantel passer bogstaveligt i form af væggen og danner en flad, trekantet overflade. I stedet for at placere kunst på vægge, der danner hjørnet, overvej at placere en stor plante, en bronze statue eller en gruppering af stearinlys på mantelen. Du kan også visuelt skabe højde i midten af ​​manteloverfladen ved at placere en høj genstand i midten og kortere genstande på hver side for at trække øjet op og ned. Mure væggene bag kappen en lys farve for at visuelt trække dem fremad og åbne rummet.

diagonal væg

en diagonal væg er en, hvor pejsen ikke kun er placeret på diagonalen, men mantelen er også uden triangulær overflade. Mantelen har en ret, rektangulær konfiguration. Væggen ovenfor kan også være diagonal for at matche mantelets form. Dette er ideelt, da denne opsætning muliggør optimal placering af illustrationer lige over mantelen. En stor indrammet maleri eller udførligt spejl virker godt i dette rum og skaber et fokuspunkt i et rum. Et fladskærms-tv kan også installeres over pejsen på diagonalvæggen. Den flade væg over mantelen kan males i en kontrastfarve for at fremme brændpunktsvirkningen og gøre pejsen skiller sig ud i rummet. Brug et afbalanceret arrangement på selve kappen; placere et lysestage i begge ender af mantelen og en silke eller ægte plante eller et elegant ur i midten.

Remodeling

Nogle gange, selv med gode design ideer, har en pejs en remodeling. Overvej at refacere surround på pejsen med nye fliser, mursten eller skifer. Tilføj et nyt mantel, hvis den gamle har set bedre dage. Raffiner et gammelt kappe, hvis det stadig er i god stand; sænk det let og anbring et nyt lag af plet og polyurethan. Eksisterende fliser eller mursten kan males i neutrale toner for at opdatere en gammel pejs også.

Anden Artikel

Miter Saw Anvend
Sådan Stick Fliser til Træ
Sådan finder du et hus med postnummer
Ontario Government Renovation Grants
Sådan ændrer du en kranelygte
The History of Cavity Wall Insulation
Sådan påføres Vinyl Tile Over Ceramic Tile
Sådan oprettes en svalehale
Fluorescerende lyspærer fakta
Hvordan man laver nyt trægulv over gamle trægulve
Indvendige støbning Styles
Hvordan man laver konstrueret løvtræ
Sådan installeres en granit skivebord
Bygning en skorsten til en brændeovn
Sådan konverteres AutoCAD 2008 til AutoCAD 2004
Sådan fjerner du gammel hardware
Solenergi u0026 Arkitektur
Hvordan man opbygger en indendørs golfkørsel
Kælderen Remodel Checklist
Sådan male et keramisk badekar