DIY: Porch Ceiling

DIY: Porch Ceiling 

1.

Mål porchloftet i den retning, brædderne går, hvilket skal være vinkelret på loftbjælkerne. Tag målingen sammen med væggen, hvor du vil starte det første forløb af loftplankering.

2.

Marker målingen på en loftsplank. Skær planken til den størrelse på en midsav.

3.

Løft planken i loftet og hold det mod bjælkerne med den rillede side af pladen, der vender mod væggen. Sæt det 1/2 tommer fra væggen, hvilket efterlader et hul, som gør det muligt for træet i loftet at ekspandere. Skyd to negle gennem bordets overflade på hvert punkt, hvor brættet krydser en bjælke, ved hjælp af din efterbehandlingskværn.

4.

Mål og skære næste bræt. Tryk det mod siden af ​​det første bræt, der forbinder mund- og spidsfræsningen af ​​pladerne. Skyd et negle gennem siden af ​​det nye bord i en opadgående vinkel på hvert punkt, hvor den krydser en bjælke.

5.

Gentag processen for hvert bord, der arbejder dig over hele loftet. For det endelige bord skæres det med en bordsav, så det passer mod endevæggen, mens du forlader et 1/2-tommer hul. Ansigt-negle det sidste stykke på samme måde som den første.

Brug din modersave og sømner til at skære og installere træbeklædning rundt om loftet på loftet,

Tips og advarsler

 • Hvis loftet brænder du 'bruger, er større end omkring 4 tommer, don' Forsøg at sætte dem i søm, men hellere forstærke dem hele vejen over loftet (læg en negle på hver kant af brættet og en i midten).
 • Brug øjenbeskyttelse når man skærer loftpladerne.
 • Porchlofter kan ikke pudses eller gipsvægge, som det kan være et indendørs loft på grund af fugtighed. En fælles løsning er at gøre våbenhusloftet i træ. Loftsplanker sælges i et tunge-og-sporsystem svarende til et trægulv, men brædderne er meget lettere og lettere at installere. Sørg for, at de plader, du køber, er længere end længden på din veranda og er færdige.

  Anden Artikel

  Sådan installeres en antik dør
  DIY Hårdt Trægulv Raffinering
  Badeværelse Remodel Checkliste
  Ny teknologi til huse
  Hvordan man opbygger en hemmelig bogreoledør
  DIY cykel opbevaring rack
  Sådan installeres flise ved hjælp af værktøjer
  Installationsvejledning til fladt tag
  Sådan installeres Vinyl Baseboard Trim
  DIY Dørstøbning
  Sådan køber du en kommode
  Hvilken side af murmuren går Ridgid Isolation?
  Hvad er fordelene ved træskruer?
  Trykbehandlingen af ​​træ
  Sådan vurderer stilladser
  Hvordan forsegler jeg lap sidespor?
  Sådan fjerner du en linoleumgulv
  Sådan påføres Vinyl Gulvbelægning
  Den bedste jord til komprimering
  Installation af køkkenbordene