DIY Hårdt Trægulv Raffinering

DIY Hårdt Trægulv Raffinering 

1.

Forbered værelset ved at fjerne alle møblerne, åbne vinduerne, sætte en boksventilator i et vindue (vendt ud for at fjerne støv) og fjerne bundpladerne fra rummet rundt med et pry bar. Grundpladerne kan genanvendes, når gulvet er færdigt.

2.

Nulstil eventuelle løse negle i gulvet ved hjælp af et sømsæt og en hammer. Andre negle kan løsne, mens du arbejder. Nulstil dem, så snart du opdager, at de er løs for at undgå at rive dit sandpapir.

3.

Lej en trommesliberskive eller tilfældig orbital gulvslibemaskine fra din lokale boligforbedringsbutik . Sanderen fjerner de gamle overflader fra gulvet og glat det i forberedelse til påføring af den nye finish. En tromle sander er vanskeligere at bruge og styre end en tilfældig orbital gulvslibemaskine, men det vil gøre arbejdet hurtigere, fordi det fjerner mere materiale med hver passage end en orbital sander. Det er især vigtigt at holde trommesanderen bevæger sig over gulvet for at undgå at efterlade en stor depression og et kedeligt --- og ikke altid vellykket --- reparationsjob.

4.

Tænd beskyttelsesbriller og åndedrætsværn. Monter sanderen med 36 grus (groft) sandpapir eller slibeskiver og flyt sanderen i lige gange over hele gulvet. Læn dig ikke på sanderen; det vil gøre arbejdet, hvis du bare guide det. Få så tæt på væggene som du kan uden at ramme vægge eller dørkarme. Brug en tilfældig orbital- eller bånddetailsander, der er udstyret med 36-grit sandpapir for at komme ind i de mindre rum, som den store sandkasse ikke kan nå. Gentag denne proces ved hjælp af 60-, 80- og 120-grus sandpapir i den rækkefølge.

5.

Fyld eventuelle buer, riller eller ridser i gulvet med træfyldstof med en 6 -inch drywall kniv. Sand med detailslibberen ved hjælp af samme procedure som for resten af ​​gulvet.

Støv gulvet flere gange for at fjerne alt snavs fra slibning, og tør derefter gulvet af med en klud fugtet med mineralske spiritus.

Påfør en baseklæderforsegler på det blotte træ ved hjælp af en 4-tommer pensel til at gøre kanterne og en gulvfinish applikator til at sprede Basen frakke omkring resten af ​​gulvet. Arbejd i retning af kornet. Lad forsegleren tørre i mindst to timer.

Påfør en kappe vandbaseret eller oliebaseret polyurethan over forsegleren med en ren 4 -inch pensel og gulvfinish applikator. Arbejd i retning af kornet og arbejd altid i en våd kant. Kontakt polyurethanproducentens direktører for at finde ud af, hvor længe polyurethanet er tørt og hvor mange frakker der kræves. Du skal færdiggøre hvert lag polyurethan i en session. Vandbaseret polyurethan tørrer hurtigere end oliebaseret. Let sand Gulvet mellem lag af polyurethan ved brug af 120-grit sandpapir.

Beskidte, kedelige trægulve kan synes at være værd at bruge som base for en anden gulvoverflade, såsom flise, maling eller tæppe. Men de fleste trægulve kan gemmes og er værd at gøre. Varmen og interessen af ​​et restaureret trægulv er uovertruffen som grundlaget for enhver hjemstil d u0026 # xE9; cor. Refinishing gulvet i et værelse med gennemsnitlig størrelse vil sandsynligvis tage mindst to weekender af ret intensivt arbejde.

Anden Artikel

Hvad er et rødt og grønt tagsikkerhedssystem til stilladser?
Sådan genoplives et Clawfoot Tub
Sådan Bor Concrete
Sådan installeres en indvendig dør, der ikke er præhung
Sådan installeres hårdttræ gulvbelægninger
Telefoninstallations- og reparationsværktøjer
De billigste måder at opbygge en skur på
Trappe Rail krav
The History of Cavity Wall Insulation
Miter Saw Anvend
Sådan udskiftes en udendørs vandhane
Sådan bygger du konkrete fodspor
Sådan installeres badebade surrounds
Sådan opbevares Bellawood Leftovers
Sådan installeres en Split Jamb Interior Door
Sådan installeres stiv skorstensliner
Oplysninger om lydisolering
Hvordan man opbygger en hemmelig bogreoledør
Sådan bruges en søjleboremaskine sikkert
Sådan finder du fugtindholdet i træ