DIY Commercial Flooring

DIY Commercial Flooring 

1.

Snap to krydsende kridtlinier over gulvet, fra midten af ​​hver kant til midten af ​​kanten på tværs af den. Brug en firkant til at justere den anden linje, før du snap strenget, så de to linier er vinkelret på hinanden. Linjerne skal forlade gulvet opdelt i fire sektioner.

2.

Spred fliser lim over midten af ​​gulvet med en notet trowel, der dækker flere kvadratmeter. De linjer du lagde vil stadig være synlige gennem limmen.

3.

Tryk på en VCT-flise i lim, og drej den i krydset mellem de to linjer. Tryk det grundigt ned og anbring det samme tryk i hele flisens overflade.

4.

Læg yderligere fliser fra den første, indstil hver kant til kant mod den første, presser dem alle fast i limen.

5.

Spred mere lim efter behov og bygg ud fra midten af ​​gulvet til kanterne ved hjælp af linjerne for at holde hele layoutet lige. Træk ikke på nogen af ​​fliserne, når de er lagt. Læg så mange fulde fliser som passer. Lad de fulde fliser sætte sig fast i limen natten over.

6.

Ret og mål fra kanten af ​​hver fuld flise til væggen. Skær dine resterende fliser til størrelse for at passe der, ved hjælp af din flise cutter. Sæt dem i lim med de skårne sider vendt mod væggen. Lad dem indstille en anden dag, inden du bruger gulvet.

Der er mange slags kommercielle gulve, hvoraf en af ​​de mest almindelige er en tyk, hård vinylflise, der er lavet til at tage tung fodtrafik og varer i årevis. Det hedder vinyl kompositflise (VCT for kort) og kan genkendes for det subtile flecked mønster i overfladen, hvilket gør det til at gå med næsten enhver d u0026 eacute; cor. Selvom det er lavet til købmandsforretninger og andre offentlige steder, er VCT også et godt, holdbart gulv til et hjem vaskerum eller mudderum. Doktorer kan installere det.

Anden Artikel

Sådan udskiftes chucken på en pneumatisk boremaskine i Chicago
Køkken Idéer: Fuldt vægskabe og et indbygget skrivebord
Tømrerværktøj
Sådan installeres Beadboard Panel over flise
Sådan installeres vægfliser i et badekar
Sådan arbejder du sikkert med asbest
Sprøjteskumisoleringsoplysninger
Gulvmaling Slibetips
Hardwood Vs. Laminat
Sådan fjerner du gammel hardware
Sådan bygger du en ild i en pejs Indsæt
Sådan sættes en fuld slab Granit Backsplash
Sådan køber du en kommode
Tile Ideer til et Vandfald Canopy Effekt i Brusen
Sådan afslutter du nye trægulve
Sådan skærer du kanalen med en saksave
Polyurethanskum u0026 Dens Produkter
Sådan forsegles en flisebruser i hjørnerne
Sådan isoleres bag gips
Sådan Lim Plexiglas eller Lexan Med 3M