DIY: Badeværelse maleri

DIY: Badeværelse maleri 

1.

Rengør dit badeværelse rigtig godt, før du begynder. Tør ned væggene med fugtige klude for at fjerne støv eller snavs, da malingen ikke klæber til snavsede vægge.

2.

Fjern enhver hardware, der er på væggene ved hjælp af en skruetrækker, såsom gardinstænger, håndklædebjælker og toiletpapirholdere. Hold hardwaren i plastik lynlås poser, så de ikke går tabt.

3.

Skraber enhver løs eller peeling maling. Vacuum up any paint chips, så de ikke sætter sig fast i din nye maling.

4.

Reparér eventuelle skader på væggene ved at fylde huller med kitt eller revner med badeværelse caulk. Lad noget kitt og kog tørre før maleri.

5.

Bånd om ubevægelige genstande, såsom vasken, toilet, karbad og vinduesbeslag for at forhindre, at du ved et uheld male dem.

6.

Foretag væggene med en passende primer (oliebaseret, hvis du bruger oliebaseret maling eller vandbaseret, hvis du bruger en vandbaseret maling .) Hæld nogle af primeren i en malkebakke og rul primeren på de større vægflader. Brug en pensel til at komme tæt på objekter og i trange rum.

7.

Lad primeren tørre i 3 til 4 timer.

8.

Hæld lidt af maling i din malkebakke. Rull malingen på de større vægflader og brug pensel til de strammere områder. Lad malingen tørre op i 12 timer afhængigt af malingstypen.

9.

Mal en anden frakke om nødvendigt for at dække vægge jævnt.

p>

Tips og advarsler

 • Lad oliebaseret maling tørre længere end vandbaseret maling. Hvis du bruger en oliebaseret maling, planlægger du at male på en mindre fugtig dag, da det vil gøre malingen endnu længere at tørre.
 • Hvis dit badeværelse har en tendens til at opbygge fugt og producere skimmel og mugg, overvej at bruge en udendørs maling. Udendørs maling holder op til meget mere stress som f.eks. Vejrforandringer og masser af badeværelsefugt.
 • Brug en halvglans eller en højglansmaling på dit badeværelse. Flad maling har en tendens til at absorbere fugt og vil i sidste ende gøre maling på dine badeværelse vægge ujævn eller farvet.
 • Maleri indersiden af ​​dit hjem kan være en skræmmende opgave. Men hvis du starter med et mindre rum, såsom badeværelset, for at øve teknikkerne for maleri, er det lidt mindre skræmmende. Badeværelset har de fleste genstande, som du skal arbejde rundt som toilet, håndvask og karbad. Skim ikke på malingen til dit badeværelse. Køb en god kvalitet maling, så det vil vare lang tid og ikke skrælle inden for en uge eller to.

  Anden Artikel

  Tips til Mortising en erstatningsdør
  Hvordan man laver undergulve i metalhuse
  Sådan installeres Hardwood Trim
  Sådan udskiftes chucken på en pneumatisk boremaskine i Chicago
  Liste over værktøjer til byggeri
  Sådan skærer du en dør i et kælderen fundament
  Sådan installeres tæppeblokke
  Sådan bygger du konkrete fodspor
  Sådan bruges en skrue pistol
  Sådan fjerner du gammel hardware
  De bedste lys til at sætte i et ophængt loft
  Bench Grinder Instruktioner
  Bygningsidéer til en 10-12 lagerplads
  Hook u0026 Loop Sleeving
  Kælder Toilet Valg
  Hvad er fordelene ved træskruer?
  Sådan finder du et hus med postnummer
  Sådan Bor Concrete
  Sådan oprettes en svalehale
  Hvordan man opbygger dine egne trappestrenge