Billige Gulvværktøj

Billige Gulvværktøj  Gulvværktøj spænder fra billige til dyre, hvilket er i tråd med de mange forskellige ting, folk gør med gulve. De fleste af priserne på disse værktøjer varierer, afhængigt af hvor meget lettere de laver et gulvarbejde - billigere gulvværktøjer kan gøre hvad dyrere værktøjer kan gøre, men ved at bruge billigere værktøjer kan det kræve større indsats fra din side.

Tæppe Tucker

Tæppehuller giver dig mulighed for nemt at smække tæpper under den sidepanel, der er lagt ud langs væggen, så tæppet dækker hele gulvet helt op til væggen. Disse værktøjer har håndtag, men er fladt og i enderne og er lavet af metal eller plast. De har også en firkantet kant, der hjælper tæpper i hjørner og en buet kant, der gør det muligt at arbejde på kanterne af trapper, hvor de møder væggen. Selvom der er dyrere versioner af tæppebestandingsværktøjer, koster de enkle håndholdte kun omkring $10 hver.

Sandpapirblokke

Sandpapirblokke kommer i varierende størrelser og kan bruges til at glatte trægulve. Disse blokke er lavet af gummi med en metalspids på bagsiden, der gør det muligt at punktere sandpapiret og sætte det rundt om den tyk gummiblok, så du kan holde den bagfra og sand gulvet hurtigt og effektivt. Sandpapirblokke kan bruges sammen med sandpapir og koster $5 til $20.

Quarter Moon Knife

Quarter Moon Knives er til brug på vinylgulve. Kniven er formet på en unik måde med en kniv, der ligner en store bogstav L på den ene side og har et skarpt punkt og buet underside. Punktet skal trækkes langs vinylens overflade, som barberbladet ville være, og kniven kan også bruges til at skrælle overskydende vinylgulve, hvorfra den er påført. Disse knive er integreret for at fjerne vinylgulve for hånd og rækkevidde i omkostninger fra $40 til $80 i gennemsnit.

Anden Artikel

Sådan bruges en Pneumatic Floor Nailer
Sådan tilføjes et vinduessted til et hus
Sådan installeres løvtræ på en betonplade
Sådan fjerner du et vægpanelbad
Installationsvejledning til dykkerbord
Ideer til en to-bil garage
Sådan Grout Slate Backsplash
Sådan justerer du blad på håndværker Bandsav
Sådan tilberedes et gulv til linoleum
Sådan oprettes en svalehale
Sådan installeres Stone Tile Backsplash
Tile Underlayment Options
Hvilken side af murmuren går Ridgid Isolation?
Sådan opsættes en sprøjtepistol
Sådan fjerner du lim på Formica
Sådan Fix Kitchen Wall Cabinets
Hvordan man designer et tag truss
Liste over værktøjer til byggeri
Sådan installeres badebade surrounds
Sådan vurderer stilladser