Bench Grinder Instruktioner

Bench Grinder Instruktioner 

1.

Identificer et permanent sted for at montere din bænkemølle. Det skal være på en hård plan overflade, såsom et træbænk, hvor der er rigeligt plads til håndtering af materialer, der skal jordes. Den bedste placering er som regel arbejdsbordets forreste hjørne, så der til og med kan blive anbragt selv store genstande imod slibeskiven (f.eks. En cykelramme). Det skal være i taljenhøjde, så du kan stå komfortabelt, mens du bruger værktøjet i lange perioder. Bænkslibemaskiner producerer også mange støv- og metalfragmenter, så det er en god ide at lade rummet under værktøjet rydde for at gøre det nemt at rydde op.

2.

Monter enheden på arbejdspladsen ved hjælp af monteringshullerne i kværnens bund og passende antal 1/2-tommer bolte med møtrikker og skiver. Du skal bore huller i arbejdsbordet for at rumme monteringsboltene, men de fleste bænkslibemaskiner indeholder en monteringsskabelon til netop dette formål. Brug skabelonen som vejledning ved at bore 1/2-tommer huller, hvor kværnen skal placeres, og fastgør den derefter fast med 1/2-tommers møtrikker, bolte og skiver. Stram dem ordentligt.

3.

Kontrollér enheden inden hver brug. Sørg for, at monteringsbasis er stramt fastgjort på arbejdsbordet. Kontrollér, at hovedboltene (bolte, der fastgør slibeskiven til slibestangen) er stramme. Drej langsomt slibeskiven med hånden, og kig efter eventuelle revner eller manglende stykker af slibeskiven. Udskift hjulet, hvis det er revnet, har for store riller i overfladen, er afrundet ved kanten af ​​hjulet eller mangler stykker - disse elementer vil alle svække slibeskiven.

4.

Sæt netledningen i en 110 volt, jordet, tre-stikkontakt. Den minimale ledige strømstyrke på det anvendte kredsløb skal være mindst 14 ampere, så undgå at tilslutte enheden til en stikkontakt, der allerede er brugt af en anden enhed.

5.

Læg øje beskyttelse, og tryk derefter på 'on' knappen for at starte slipeskiven i gang. Tillad altid 30 sekunder for hjulet at hente hastigheden til sin maksimale omdr./min. (Omdrejninger pr. Minut). Hold et jævnt moderat pres på emnet, der skal jordes, og når det berører slipeskiven, skal det bevæge sig i et jævnt tempo på tværs af hjulets overflade. Dette vil give de mest glatte resultater.

6.

Tryk materialet hårdere mod slibeskiven for at fjerne mere materiale, men ikke så svært, at hjulet spinder mærkbart langsommere . Dette vil overophede motoren og slid sliphjulet for tidligt. Nøglen er at lade slibeskiven gøre arbejdet, idet du giver retningen og varigheden af ​​kontakt mellem det materiale, der skal jordes og hjulet. Tag din tid og vær opmærksom på resultaterne der genereres.

Skær skær, knive, skruetrækkerblade, plæneklipper og andre 'skarpe' genstande ved at forsøge at replik den originale fabriks kant af varen. Glid objektet i en lille vinkel på tværs af spindehjulets overflade øjeblikkeligt. Metal fjernes hurtigt, så hold objektet til at blive skarpt bevægende og stop ikke. Sluk bænkekværnen og lad hjulet sænke til et stop, før du går væk.

Tips og advarsler

 • Brug altid sikkerhedsbriller, når du bruger en bænkslibemaskine.
 • Bænkemøller er værktøjer, der er uundværlige for de fleste gør-det-selv. De er stort set store slibeskiver fastgjort til kraftfulde motorer, der er fastgjort til et arbejdsbord eller bord. På grund af den høje omdrejningstal (omdrejninger pr. Minut), der genereres af motoren, kan disse værktøjer aggressivt udføre en lang række opgaver fra skærpning af plæneklipper til polering af aluminiumsdele. Nøglen til deres alsidighed er, at 'slibeskiven' på enheden kan erstattes med en finere eller grovere skærekant eller endda stålbørster af forskellig fasthed (til slibning og polering af metal). At lære at bruge en bænkemølle korrekt åbner helt nye verdener af muligheder.

  Anden Artikel

  American Standard Toilet Lækage Reparation
  DIY Dørstøbning
  DIY Refacing Keramisk Tile
  Sådan sættes et toilet på flise
  Sådan konverteres en garage til et studie
  Køkken Idéer: Fuldt vægskabe og et indbygget skrivebord
  Miter Saw Anvend
  Sådan dækker du et popcornloft
  Polyurethanskum u0026 Dens Produkter
  Sådan oprettes en stativ til et parkeringsskilt
  Sådan installeres tæppeblokke
  De bedste lys til at sætte i et ophængt loft
  Sådan repareres køkkenlaminat
  Indvendige støbning Styles
  Husholdningsmåleværktøjer
  Sådan fastgøres et træloft
  Hvordan man blæser nyt trykbehandlet træ
  Stil af Backsplashes
  Sådan Skift Chuck på en Dewalt Drill
  Sådan installeres en Split Jamb Interior Door