Badeværelse Forbedring Idéer

Badeværelse Forbedring Idéer  Badeværelsesforbedringsideer kan køre gamuten fra at udskifte slidte eller daterede armaturer til en fuldskala renovering, der fornyer hele udseendet af rummet. Konceptet med at forbedre dit badeværelse kan betyde en opdateringsarmaturer for at gøre værelset mere funktionelt, eller det kan betyde, at kun udseendet forbedres for at gøre disse funktioner mere tiltalende. Overvejelser at huske på er, om badeværelset bruges til andre formål, hvor meget lagerplads der kan tilføjes eller fjernes, og om der skal laves særlige bestemmelser for børn eller handicappede.

Paneled Walls

En ældre badeværelse kan forbedres ved at fokusere næsten udelukkende på væggene. Tunge-og-sporet fyrpanel håndterer de specifikke fugt- og fugtproblemer oplevet inde i badeværelser, ifølge 'The House Book.' Denne form for paneler er også meget tilpasningsbar, da den kan forsegles, farves eller endda males en blank hvid. Hvis du har flere penge at bruge, skal du overveje at gå med cedertræning.

Usædvanligt badekar

En æstetisk forbedring, som kan ændre din indstilling inde i badeværelset, er tilføjelsen af ​​et karbad af usædvanlig form. Chuck den kedelige vægboks enhed og installer et cirkulært kar, der ikke kun ser bedre ud, men giver større vandkapacitet. En hjørnepude enhed tager faktisk kun op omkring så meget gulvplads som et standard badekar, ifølge 'The Complete Home Style Book.'

Gulvtæpper

Gulvtæpper er et badeværelse forbedring, hvor du skal ofre en vis mængde holdbarhed i forhold til vinyl eller fliser men få en luksuriøs følelse af komfort under fødderne. For at beskytte tæpper fra uundgåelige spild, anbefaler 'Complete Home Improvement and Renovation Manual' at gå med en tæpper af en strammere væve. Jo tyngre måleren af ​​tæpper, jo mere uigennemtrængelig vil det være vandskader.

Tilføj et vindue

Tilføjelse af et vindue til et badeværelse introducerer naturligt lys, som kan give mange fordele. Mere lys betyder, at du er bedre dommer over, hvad du virkelig ligner i spejlet, når du barberer eller anvender makeup. Indførelsen af ​​sollys giver en ny visuel bevidsthed høflighed samspillet mellem lys og skygger, der ikke tidligere eksisterede. Afhængigt af vinduets størrelse og placering kan denne boligforbedringside også gøre tid brugt inde i badeværelset bare renere interessant ved at give dig noget nyt at se på.

Periode Tema

En stor forbedring af ideen om badeværelse er at renovere og renovere for at skabe et gammeldags badeværelse. Kig efter klo-fod badekar og piedestal dræn. Tilføje vinkler til væggene for at give et godt udseende af gammeldags husbygning. Du kan få adgang til periodespecifikke spejle, lamper og vandhaner. Dekorationer kan omfatte kunstværker, der er repræsentative for alderen eller tilfældige fotografier fra den periode, der er indrammet korrekt og hængt på væggen.

Anden Artikel

Isolering Installation Tips
Sådan laver du en vindmølle til krafthuse
Sådan konverteres 14 Micron til Mils
Sådan Stick Fliser til Træ
Billige Gulvværktøj
Typer af Drill Chucks
Sådan finder du badeværelse opbevaring
Sådan udskiftes Door Trim
Gulvbelægning Gulvbelægning
Sådan konverteres en dresser til et bad forfængelighed
Tips om aluminiumskæring
Kælder Toilet Valg
Sådan installeres brusebadets vægpaneler
Sådan påføres Vinyl Tile Over Ceramic Tile
Sådan opsættes en sprøjtepistol
Sådan udskiftes en vaskemaskine i et toilet
Sådan monteres en sort skorstensovn
Sådan installeres offset diagonale fliser
Sådan bestemmes ventilens fjederhøjde
Sådan Wire en Loft Fan i et ældre hjem