Asfaltmalingsideer

Asfaltmalingsideer  Hvis din asfalt ser lidt værre for slid eller farven, er det simpelthen ikke din stil, og at tilføje et par lag af en speciel asfaltmaling kan opleve det. Du kan bruge asfaltmaling eller udføre et asfaltmalingsprojekt på næsten enhver asfaltoverflade , men sørg for, at maling er det, du vil have, før du lægger din rulle til asfalten. Fjernelse af malingen fra asfalt, når den er blevet malet, er yderst vanskelig, hvis ikke umulig.

Maler dit tag

Hvis dit tag er i god form men du kan ikke lide farven, male den. For at opnå de bedste resultater skal du bruge en specialfarve til asfaltbelægning. De fleste tagmalesystemer kræver mere end et frakke, så planlægger det, da hver frakke kræver tid til at tørre. Asfaltbelægningsmaling kommer i en række farver, fra sort til brunfarve til mørk brun, og anvendes typisk på samme måde som andre udvendige maling.

Mal din indkørsel

Mal din asfalt indkørsel, hvis den ser en lidt værre for slid. For et simpelt udseende, vælg en enkelt farve, som tan, for at male hele din indkørsel. Hvis du bruger bestemte dele af din indkørsel til forskellige aktiviteter, såsom parkering eller grillning, skal du prøve at male hver sektion for hver aktivitet en anden farve. Hvis simpel stil ikke er din stil, skal du jazz op på indkørslen ved at bruge flere farver til at skabe et design efter eget valg, som et tavle eller et malet muret look.

Opret et spilrum

Hvis du har børn eller du er på udkig efter en måde at opdatere den gamle legeplads blacktop på, gør dit område til et legeplads, som børn vil elske ved at male spil, veje eller andre elementer på asfalten. Et sæt af veje og byways malede på asfalt er starten på en lille by for småbørn på trehjulede cykler, eller et lystfarvet hopscotch-spil kan inspirere folkeskolepiger. Hvis du har drenge, der elsker sport, som hockey eller basketball, skal du dreje din indkørsel til en hockeybane eller basketballbane ved at markere området med maling.

Anden Artikel

Husholdningsmåleværktøjer
Sådan dækker du en mursten pejs med gipsvæg
Sådan bruges en skrue pistol
Sådan installeres Stone Tile Backsplash
Mobile Home Parks nær Gainesville, Texas
Oplysninger om lydisolering
Den bedste jord til komprimering
Sådan Stick Fliser til Træ
Fluorescerende lyspærer fakta
Sådan installeres Badeværelse Beadboard
Den bedste måde at skære loftfliser på
Hvordan man opbygger en handicapbruser
De billigste måder at opbygge en skur på
Sådan konverteres AutoCAD 2008 til AutoCAD 2004
Sådan lægger du laminatgulv under dørjambs
The History of Cavity Wall Insulation
Sådan Bygge Flisebelagt Brusekabine
Sådan opkræver du en tagdækning ved Square Foot
Sådan vælges den bedste type træ gulvbelægning
Værktøjer til fremstilling af en dør