Typer af lette badekar

Typer af lette badekar  To-etagers boliger er almindelige i dagens landskab, og mange vil have et fuldt fungerende badeværelse på anden sal. Derfor er det vigtigt at have lettere vægmaterialer i brug, når det er muligt for at lette installation og fjernelse for at lette stressbelastningen på hjemmets understøtningsstruktur. Klassiske badekar i støbejern bidrager ikke til dette behov, og der findes en række forskellige lette vægtstænger i dag ved hjælp af forskellige materialer til opnåelse af dette mål.

Fiberglass

Fiberglass badekar er et af de billigste letvægts badekar på markedet. Selvfølgelig vil du som med alt ofre give afkald på kvalitet for den brugte mængde penge, og som glasfiber er let ridset, vil der være mærkbar slid og rive inden for 10 til 12 år. Nogle producenter kan anvende en akrylfinish for øget holdbarhed, hvilket giver glasfiberkarret længere levetid, men kontroller altid med virksomheden, inden du køber et badekar til at bestemme garantien inf ormation, samt tilgængeligheden af ​​forskellige belægninger.

Solid akryl

Massive akrylbadekar er i midten af ​​prisklassen, og på grund af den lette fleksibilitet af akryl er mange spa-badekar fremstillet af dette materiale. Det er ikke vanskeligt for en fabrikant at forme akryl til næsten enhver form, der er tænkelig, så kreative muligheder er tilgængelige for forbrugeren.

Porcelæn på stål: Fritstående badekar

Reproduktioner af den gamle klo-fod-stil fritstående badekar er lette og vil også sætte et helt nyt spin på dit badeværelse indretning. Med de fleste moderne reproduktioner af porcelæn på stål er disse badekar både holdbare og behagelige for øjet.

Anden Artikel

Fluorescerende lyspærer fakta
Dør Trim Options
Badeværelset Redecorating Tips
Elværktøj til nedrivningsarbejde
Tile Underlayment Options
Sådan bruges en skrue pistol
Telefoninstallations- og reparationsværktøjer
Typer HardiePlank Siding
Sådan Skift Chuck på en Dewalt Drill
Gør det selv Finishing en kælder
Hvordan man opbygger et victoriansk badeværelse design
Hvordan man opbygger en handicapbruser
Sådan Remodel Bath Tile
Sådan rammer du en mur med en dørklap
Stålrammeværktøjer
Den bedste jord til komprimering
Tilskud til løsning af historiske boliger
Sådan konverteres en garage til et studie
Sådan opsætter du en stige
Sådan installeres Beadboard Panel over flise