Skære- og poleringsværktøjer til granit

Skære- og poleringsværktøjer til granit 

1.

Skær granit med en færdighedssag udstyret med et diamantkantet skærblad. Placér granitten på en solid arbejdsflade, der ikke er i stand til at vibrere. Markér en skærelinje langs granitens overflade ved hjælp af et kridt.

Placer cirkulæret så på granit med bladet justeret med den markerede skærelinie. Tænd kniven og flyt færdighedssagen langs linjen, skærer gennem granit. Skæreprocessen vil hæve støv, så brug beskyttelsesbriller og ansigtsmaske under processen til beskyttelse. Arbejdshandsker bør også bæres for at beskytte dine hænder. Når klippet er færdigt skal du fjerne saven og tørre overfladen af ​​granitten med en fugtig klud for at fjerne støvet.

3.

Skær granitens kant for at fjerne ridser efterladt fra skæreprocessen ved hjælp af en kredsløbssander. Monter 100-grit sandpapir på sanderens bund. Tænd sanderen og gå over granitens kant ved hjælp af en lille cirkelbevægelse for at male den ridsede, ujævne kant væk. Slib granitens overflade, indtil eventuelle ridser fremstår som lidt mere end linjer i granitten.

4.

Skift sandpapiret på sanderen til 150-grus og slip den tynde linjer fra ridserne, indtil det ikke længere er mærkbart.

Skift sandpapiret på sanden en tredje gang til 220-grus og gå over den hakkede overflade igen, slip kanten glat at røre ved. Tør overfladen af ​​med en fugtig klud for at fjerne slibesten. Når du er glat, er granitten klar til polering.

6. Brug en 4-tommers vinkelslibning med et poleringspude til polering af overfladen af ​​granit. Tilsæt en lille cirkel af marmorgranitpulver til midten af ​​poleringspuden, om størrelsen på kvart. Tænd kværnen og spred polishen over granitens overflade, indtil der ikke er polsk tilbage på puden. Gentag processen, indtil du har dækket hele det granitområde, du ønsker poleret. Vent cirka fem til 15 minutter for at polishen på granitten tørrer og skaber en grå film på stenen.

7.

Slå på kværnen og kør poleringspuden over den grå tørr polish, fjern polen fra stenen og skabe en glans på granitens overflade.

Langt størstedelen af ​​granitskæring sker ved stenbruddet. Arbejdstagere skærer typisk store granitblokke til ordre i plader eller fliser til installation i boliger eller kontorer. På stedet kan det dog vise sig nødvendigt at skære og polere granitten yderligere for at frembringe skønheden i den sten, hvor den er nydt af slutbrugerne. At skære og polere granitten kræver specifikke værktøjsmodifikationer, der kan klare det tætte materiale uden Alt er til rådighed i hjemmet forbedringscentre til salg, der giver selv hjemmebrugeren værktøjerne til at arbejde granit.

Anden Artikel

Sådan afslutter du nye trægulve
Sådan opsætter du en stige
Sådan fjerner du lim på Formica
Ideer til en to-bil garage
Sådan skæres rustfrit stålfliser
Sådan fjerner du en linoleumgulv
Hvad er et rødt og grønt tagsikkerhedssystem til stilladser?
Sådan vælges den bedste type træ gulvbelægning
Sådan fremstilles Trim Molding
Fordele ved indramning med 2x8 tømmer
Ny teknologi til huse
Sådan installeres en skrue på en tubudløber
Sådan konverteres 14 Micron til Mils
Oplysninger om lydisolering
American Standard Toilet Lækage Reparation
Gulvbelægning Gulvbelægning
De bedste lys til at sætte i et ophængt loft
DIY Flise Mosaic
Sådan installeres en indtrækbar skærm
Installationsvejledning til pejs