Sådan vurderer du stenfinermængder

Sådan vurderer du stenfinermængder 

1.

Mål længden og højden af ​​vægområder, der skal dækkes med stenfiner. Rund alle målinger til næste højere hele foden for at gøre senere beregninger lettere.

2.

Multiplicér længden efter højde af hvert vægområde, der skal dækkes for at beregne det samlede areal i kvadrat fødder. Tilføj resultaterne af alle vægge, der skal dækkes sammen for at beregne det samlede areal for hele projektet i kvadratfod.

3.

Multiplicer det beregnede samlede areal af projektet med 1,15. Dette vil tilføje 15 procent til projektets beregnede område for at tillade materialet spildt under applikationen.

4.

Fordel det samlede kvadratfodbeløb med kvadratfoddækningen pr. Stenfinér pallet til at beregne antallet af stenpaller, der er nødvendige til projektet. Rundt dette nummer til næste højere hele antal, da de fleste leverandører kun sælger hele paller. Stenfaner sælges næsten altid af pallen og indeholder en bestemt mængde sten efter område i kvadratfod.

Sten, et af de tidligste og mest basale byggematerialer, bruges stadig til moderne arkitektur. Mens det primært blev brugt som et strukturelt element i fortiden, er sten nu for det meste brugt til æstetisk forbedring. Faner er den mest almindelige applikation til sten, og et bredt udvalg af stentyper, fra flodsten til fremstilling af sten, er til rådighed, så de passer til ethvert behov.

Det første trin i installation af en stenfiner er anslå mængden af ​​sten, der er behov for. Dette er generelt en retfærdig opgave, der kan gennemføres ved hjælp af kun grundlæggende værktøjer.

Anden Artikel

DIY Dørstøbning
Sådan isoleres bag gips
Kælder Opbevaringsrum Idéer
Sådan installeres Vinyl Gulvfliser
Hvordan man laver laminerede gulve
Installationsvejledning til pejs
Sådan køber du Energy Star Bathroom Vanity Lighting
Sådan installeres en badekarplade
Sådan bruges en skrue pistol
Rør Threader Instruktioner
Miter Saw Anvend
Brug af gipsværktøj til at gøre klapbørstelofter
Hvordan man laver nyt trægulv over gamle trægulve
Sådan påføres Vinyl Gulvbelægning
Skære- og poleringsværktøjer til granit
Badeværelse remodel designe ideer
Typer af lette badekar
Sådan bruges en vinkel finder du
Wallboard erstatninger
Sådan installeres en indvendig dør, der ikke er præhung