Sådan vurderer du sømløse tagrendere

Sådan vurderer du sømløse tagrendere 

1.

Mål længden af ​​tagkanten, som det sømløse røggasystem foreslås at spænde, i linefødder ved hjælp af målebåndet. Rund denne måling til næste højere hele foden for at gøre senere beregninger nemmere. Gentag dette på andre tagkanter, hvor en sømløs rende skal påføres, og tilsammen for at finde den samlede længde.

2.

Lav en tallyliste over alle nødvendige rynkehuller ; rendespidser er ofte nødvendige og udpeget til bestemte områder af renden og vil normalt være placeret i hver ende af spændingen.

3.

Mål højden af ​​tagkanten , ved hjælp af målebåndet. Denne måling er nødvendig for estimering af downspout materiale. Multiplicér denne måling med antallet af opstillede downspouts for at beregne den totale længde af downspout materiale.

4.

Multiplicer den samlede længde af sømløs rendemateriale med 1,05; Dette vil tilføje en ekstra 5 procent til den samlede længde, der vil tegne sig for affald i forbindelse med byggeri.

5.

Ring til en lokal gitter eller tagforråd for at få et citat af den aktuelle pris for sømløs rensemateriale pr. fodfod og omkostningerne pr. downspout.

6.

Multiplicer omkostningerne pr. fodfod og pr. nedspids ved den samlede længde af rensemateriale og total antal downspouts. Tilføj disse omkostninger sammen for at beregne den samlede pris for materiale.

Gutters er en vigtig komponent i næsten alle tagsystemer, da de er ansvarlige for at fjerne vand fra taget på en organiseret måde. Gutters er blevet lavet på flere forskellige måder over tid, og moderne fremskridt inden for konstruktionsteknologi tilbyder et system med rendeanlæg, hvor renden trækkes fra en lang materialestreng i stedet for flere stykker fastgjort sammen. Det sømløse rensesystem er en almindelig brugt rende type, da dens installation kan være hurtigere, og i nogle tilfælde billigere. Estimering af mængden og omkostningerne ved sømløse tagrender er det første skridt i dens installation og er en generelt simpel opgave.

Anden Artikel

Forseglet Grout Tile Vs. Uforseglet Grouted Tile
Sådan fjernes ark linoleum
Skære- og poleringsværktøjer til granit
Sådan påføres Vinyl Tile Over Ceramic Tile
Hook u0026 Loop Sleeving
Sådan installeres Hardwood Trim
Sådan skærer du kanalen med en saksave
Dør Trim Options
Bygningsidéer til en 10-12 lagerplads
Hvordan man opbygger en indendørs golfkørsel
Sådan udskiftes en udendørs vandhane
Ny teknologi til huse
Hvordan man opbygger et hus i U.K.
Sådan finder du et hus med postnummer
Sådan sættes et toilet på flise
Sådan Stick Fliser til Træ
DIY Betonpolering
Sådan udskiftes badekar
Sådan installeres stiv skorstensliner
Polyurethanskum u0026 Dens Produkter