Sådan udskiftes en vaskemaskine i et toilet

Sådan udskiftes en vaskemaskine i et toilet 

Udskift tankskiver eller skivevasker

1.

Sluk vandet til toilettet ved at lukke ventilen placeret på bunden af ​​toilettetanken. Fjern toiletbeholderens låg.

2.

Skyl toileten og hold håndtaget ned for at lade tanken løbe helt ud. Fjern det resterende vand ved at absorbere vandet med en svamp og vride svampen i vasken eller en spand.

3.

Udskift en skivevaske ved at skrue møtrikken på vandet forsyningsledning. Løft skaftet ud af toilettetanken. Udskift spændeskiven. Sæt skaftet på plads igen og udskift møtrikken. Hvis du kun udskifter skankvaskeren, skal du springe til trin 7.

4.

Hold en skruetrækker på skruerne placeret nederst på tanken på hver side af flushen ventilen og drej møtrikkerne under og uden for tanken. Løft forsigtigt tanken ud af bunden.

5.

Udskift spændeskiven på nogen af ​​de steder, hvor der var lækage Udskift alle tre skiver, hvis der er tegn på slid, som f.eks. Krakning på skiverne. Placer tanken.

6.

Skub boltene gennem en skive og derefter ind i huller til at holde tanken på toilettet. Udskift møtrikkerne og stram skruerne. Overtæt ikke eller porslinet sprænger.

7.

Tænd vandet igen og kontroller for lækager. Stram boltene lidt, hvis der er vand, der lækker rundt om skaftvaskeren, tankboltene eller under påfyldningsventilen.

Udskift fyldventilvasker

1.

Fjern toiletbeholderens låg. Tag toppen af ​​påfyldningsventilen. Det vil skrues af, eller der vil være to skruer, der holder det på bunden af ​​påfyldningsventilen.

2.

Fjern vaskemaskinen fra påfyldningsventilen. Fjern enhver opbygning af mineraler, der er placeret i ventilen. Placer den nye vaskemaskine i påfyldningsventilen.

3.

Genmonter toppen af ​​påfyldningsventilen til bunden af ​​påfyldningsventilen. Udskift toilettetanklåget.

Tips og advarsler

 • En lækker vaskemaskine på bunden af ​​toilettetanken må ikke mærkes med det samme og kan mætte gulv, der forårsager en masse skader. Kontroller toiletvaskerne med jævne mellemrum for tegn på revnedannelse og udskift dem, før toilettet lækker.
 • Tag de gamle spændeskiver med dig, når du går i butikken for at være sikker på at du køber de rigtige størrelsesbræt.
 • Toiletter har fem skiver. To er placeret på skruerne, der fastgør tanken til bunden, en hvor vand fra toilettetanken strømmer ind i toilettet, når det er skyllet og en i påfyldningsventilen. Der er også en shank vaskemaskine. Hvis der lækker vand på gulvet, kan det komme fra en af ​​skiverne, der ligger omkring skruerne, der holder tanken til bunden, den midterste store skive eller skivevasken. Hvis fyldeventilen ikke slukker helt, og vandet siver ud af overløbsrøret, skal du udskifte spyleventilskiven.

  Anden Artikel

  DIY Betonpolering
  Trykbehandlingen af ​​træ
  Sådan installeres brusebadets vægpaneler
  Sådan køber du en kommode
  Sådan laver du gipsvæggen ud for et vindue
  Hvordan virker en nul clearing pejs arbejde?
  Hvordan male badeværelset
  Sådan isoleres bag gips
  De bedste lys til at sætte i et ophængt loft
  Rør Threader Instruktioner
  Lydisoleringstips
  Sådan indsættes en skorstensforing
  Sådan installeres stiv skorstensliner
  Hvordan man laver undergulve i metalhuse
  Sådan fremstilles Trim Molding
  Sådan ændrer du en kranelygte
  Sådan fjerner du lim på Formica
  Sådan bygger du en ild i en pejs Indsæt
  Hvordan man opbygger garage vægskabe
  Forseglet Grout Tile Vs. Uforseglet Grouted Tile