Sådan laver du en vindmølle til krafthuse

Sådan laver du en vindmølle til krafthuse 

1.

Få en generator til at omdanne vindkraft til el. Du kan vælge at bygge din egen eller søge online for en brugt motor eller generator. For at en motor skal fungere som en generator, skal den vurderes til høj DC spænding, lav rpms og en høj strøm.

2.

Opret bladene. Du kan skabe blade ud af træ, eller en enklere måde er at skære PVC-rør i fire kvartaler, der skaber dejlige airfoils. En længde af PVC-rør skal lave fire blade. Din vindgenerator har kun brug for tre knive, med en som ekstraudstyr. Bladene skal være to til tre meter lange på en mindre vindmølle. Dit rør skal være fem gange så længe det er tykt. For eksempel, hvis PVC-røret er 60 cm langt, skal det være 12 cm i diameter. Form bladet for at få en rektangulær base til at fastgøre den til generatoren og skære den i en vinkel længdevis for at få det til at ligne en flyfløj.

3.

Få et knudepunkt til at forbinde knivene til generatoren. Du har brug for et knudepunkt med et hul, der nemt kan passe ind i generatorens motoraksel og har plads nok til at binde de tre PVC-rørklinger på lige afstande fra hinanden. Fastgør knivene til navet med mindst to bolte på hver kniv.

4.

Opret en vindvane for at holde vindmøllen altid vendt mod vinden. Tag et stykke tungt aluminiumplade og fastgør det oprejst på bagsiden af ​​en to til fire stykker træ omkring tre meter lang. Dette vil være vindmøllens hale.

5. Skru generatoren til den modsatte ende af de to med fire stykker træ og dækk den med PVC-rør for at beskytte det fra vejret.

Opret et tårn ud af et 10 fod langt stykke stålrør, der forbinder de to med fire stykker træ til jorden.

7.

Sæt navet og knivene på generatorakslen.

8.

Tilslut generatoren til en ekstern styring til vindkraftanlæg som giver dig mulighed for at tilslutte et batteri og en omformer til at tilslutte apparater.

Tips og advarsler

 • Tal med en lokal lille vindproducent for at få råd om bedste materialer til brug og gennemførlighed for din specifikke situation.
 • Da bladene kan dreje ved farlige hastigheder, er det vigtigt at sætte din controller korrekt op for at undgå en elektrisk fare. For at undgå fysisk fare skal du være meget forsigtig ved håndtering af vindblade.
 • Med det rette udstyr kan det være omkostningseffektivt og helt behageligt at lave en vindmølle til magten dit hjem. Et effektivt vindkraft system afhænger i høj grad af de typiske vindhastigheder i din placering og dine personlige energibehov. Da vinden ikke er ensartet kilde til elektrisk strøm, er det nødvendigt med backup batteriforsyning eller tilslutning til energinettet for uafbrudt elektricitet. De fleste vindkraftanlæg er i tillæg til din nuværende energikilde. Selvom vindmøller typisk ikke er Den primære energikilde i vinddrevne boliger giver de rigelig elektricitet på en ren og billig måde.

  Anden Artikel

  Hvad er fordelene ved træskruer?
  Sådan tegner du en dampbad
  Sådan køber du Energy Star Bathroom Vanity Lighting
  Hvordan male badeværelset
  Fordele ved indramning med 2x8 tømmer
  Sådan rammer du en mur med en dørklap
  Sådan beregnes hvor meget et fotovoltaisk system producerer
  Sådan konverteres en dresser til et bad forfængelighed
  Sådan ændrer du en kranelygte
  Trykbehandlingen af ​​træ
  Hvordan man opbygger en indendørs golfkørsel
  Design stil ideer til et toscansk tema
  Liste over værktøjer til byggeri
  Hvordan man laver nyt trægulv over gamle trægulve
  Solenergi u0026 Arkitektur
  Hvordan man opbygger en handicapbruser
  Hvordan man borer et hul gennem en asfalt-indkøringsflade
  Skære- og poleringsværktøjer til granit
  Sådan bruges en vinkel finder du
  Fluorescerende lyspærer fakta