Sådan køber du en kommode

Sådan køber du en kommode 

1.

Mål det ledige rum til din kommode for at hjælpe med at bestemme hvilken form, der skal købes. Ud over pladsovervejelser skal du tage hensyn til de penge, der er til rådighed for dig, og hvem vil bruge kommoden mesteparten af ​​tiden; runde toiletter er billigere og mere kompakte, mens ovale toiletter er mere behagelige for større mennesker.

2.

Undersøg både todelte toiletter og todelte toiletter, så du kan bestemme som du vil todelt modeller er ikke meget almindelige og er større end pladsbesparende kommoder i et stykke.

3.

Test både gravitationstekniske og trykassisterede modeller for at vælge flush stil, der fungerer bedst for din livsstil. Både sparer vand, men tyngdekraftsmodeller er mere stilfulde, og trykassisterede modeller har ingen kondens på yderbeholderen.

4.

Vurder den samlede kvalitet af kommoden. Undersøg overfladen for ujævn eller brudt glasur, og sørg for, at det indre glasur ser ud til at være i god stand; Brug et forstørrelsesglas til at kigge efter chips, hvis det er nødvendigt. Mål kommoden for at sikre, at størrelsen passer til dit badeværelse.

Ordet 'commode' refererede oprindeligt til et lille kiste, der holdt en fersk ferskvandskande og en skål, hvor folk vaskede sig om morgenen og aftenen. I dag bruger de fleste dog udtrykket ombytligt med toilet. Det rapporteres ofte, at det moderne toilet er opfundet af en mand ved navn Thomas Commode eller Thomas Crapper, men ingen af ​​disse påstande er blevet godkendt. Når du vælger et nyt toilet, kommode eller cr - vel, er der nogle faktorer, du bør overveje, idet du tager højde for størrelsen af ​​dit badeværelserum og størrelsen på din bankkonto.

Anden Artikel

Sådan installeres en indvendig dør, der ikke er præhung
Sådan påføres Vinyl Gulvbelægning
Tile Ideer til et Vandfald Canopy Effekt i Brusen
Sådan fjerner du en linoleumgulv
Sådan skæres rustfrit stålfliser
Stålrammeværktøjer
Sådan finder du et hus med postnummer
Sådan Rens Grout Haze fra glaserede fliser
Rør Threader Instruktioner
Sådan fjerner du gammel hardware
Tømrerværktøj
Sådan udskiftes badekar
Materialeliste til opbygning af et skur
Sådan installeres en Split Jamb Interior Door
DIY Betonpolering
Fordele ved indramning med 2x8 tømmer
Trim Installation Tips
Hvad er et rødt og grønt tagsikkerhedssystem til stilladser?
Typer af vinduer til et trærammehus
Badeværelset Redecorating Tips