Sådan installeres trægulv med negle eller hæfteklammer

Sådan installeres trægulv med negle eller hæfteklammer 

1.

Læg dit gulvpapir over hele gulvet i lidt overlappende kurser, skær hvert kursus i enden med en knivskarv og fastgør dem med en hæftepistol.

2.

Læg dit første kursus af hårdttræsgulv langs væggen, hvor du vil starte, og indstil brædderne med den rillede side mod væggen og sidde 1/2 tommer fra den. Fastgør brædderne ved at skyde negle gennem overfladen med din neglepistol, to negle hver fod. Forbind brædderne sammen i enderne. Skær det endelige bord i løbet af din modersave.

3.

Indstil det næste kursus på plads, sammenkædning af tungen og sporforbindelserne langs kanterne og 'top- spikning 'dem med din neglepistol som før. Sørg for, at enderne af brædderne ikke kommer op mellem kurserne.

4.

Gentag processen for at lægge tre eller fire kurser i brædder, indtil der er nok lagt gulv så din pneumatiske gulvstifter kan sidde på den. Løft hæftemaskinen med sin lufttank og sæt den på de installerede gulvbaner.

5.

Indstil det næste kursus på plads sammen med den installerede gulv. Hæk den forreste ende af den pneumatiske hæftemaskine over den ydre kant af det første bræt. Træk gummiudløserpladen af ​​hæfteenheden med din gummiklubber. tidligere lavede brædder, mens du kører en lang gulvbelægning igennem kanten af ​​brættet og nedad.

6.

Kør gulvbelægninger i ca. en hver fod, måle med målebånd Fortsæt på tværs af gulvet, selvfølgelig skal du klippe enderne efter behov på din modersav. Fortsæt, indtil du er inden for et par meter af fjernvæggen, for tæt på at svinge mallet.

7.

Installer de sidste kurser med din færdige neglpistol, på samme måde som du gjorde de første kurser. Skær brættet af det endelige kursus i længderetningen med en bordsave, så de passer imod væggen med 1/2 tomme plads der.

Tips og advarsler

 • Brug beskyttelsesbriller, når der skæres i flangerne.
 • Trægulve kræver to fastgørelsesanordninger til montering: negle og gulvbelægning. Det meste af gulvet er lagt med gulvbelægninger, som du skyder gennem siderne af pladerne i en nedadgående vinkel med en pneumatisk gulvstifter, så hæftene er skjulte. Men de første og sidste par kurser skal være 'top-nailed' 'med en standard efterbehandling søm pistol, fordi hæftemaskinen ikke kan fungere ved siden af ​​væggene. Du vil efterlade et 1/2-tommers hul i kanten af ​​gulvet for at muliggøre klimaudvidelse, der dækker kløften med gulvbeklædning senere.

  Anden Artikel

  Sådan opdateres Moen Bath u0026 Shower Fixtures
  Sådan påføres Vinyl Gulvbelægning
  Liste over værktøjer til byggeri
  Sådan Remodel Bath Tile
  Hvordan man opbygger et korrugeret tag
  Kælder Opbevaringsrum Idéer
  Solenergi u0026 Arkitektur
  Tile Ideer til et Vandfald Canopy Effekt i Brusen
  Installationsvejledning til pejs
  Sådan udskiftes jernbaner på cement trapper
  Hvad er fordelene ved træskruer?
  Sådan bygger du en ild i en pejs Indsæt
  Den bedste jord til komprimering
  Kælder Toilet Valg
  Instruktioner til installation af trægulve
  Sådan fjerner du et vægpanelbad
  Sådan installeres en badekarplade
  Installation og finish af hårde trægulve
  Sådan konverteres 14 Micron til Mils
  Tile Underlayment Options