Sådan installeres stiv skorstensliner

Sådan installeres stiv skorstensliner 

1.

Sæt den ene ende af en fleksibel skorstensforing til spjældindsatsen i din pejs ved hjælp af den medfølgende hardware. Skru i stikskruerne for at sikre den fleksible liner i spjældets krave. Kør derefter den anden ende af foringen til brændeovnen. Fastgør enden af ​​den fleksible foring til brændeovnen ved at skubbe foringen over røret og fastgøre den med den medfølgende krave og skruer.

2.

Skyd endeforbindelsen kaldte termineringsenden) over det stive skorstensforingsrør. Ved hjælp af en skruetrækker, stram kraven omkring forbindelsen for at sikre enden til røret.

3.

Mål længden af ​​installationen fra ophørspunktet ved toppen af ​​skorstenen. Tilføj en ekstra fod til denne længde. Derefter skæres linerne i denne længde med en metalsave.

4.

Læg liner på toppen af ​​isoleringspakken, og pakk isoleringen rundt om linerne. Påfør metalbåndet på isoleringen ved sømmen for at sikre den på plads. Anbring den isolerede liner på metalnet, skåret til længden og bredden, du har brug for. Multiplicer rørdiameteren med 3,14 og derefter to inches for at få den rette bredde. Pak det isolerede rør i metalnetmaterialet og fastgør det med slangeklemmer (inkluderet i din liner kit).

5.

Bær liner op ved skorstenen ved hjælp af så meget hjælp som er nødvendigt for at fuldføre opgaven. Placer linerens ende i skorstenen og skub lineret ned gennem skorstenen til bunden, indtil bundstikket når dit opsigelsespunkt. Afskær den øverste del af foringen, hvor den skærer toppen af ​​skorstenen. Læg kanten af ​​foringen og sæt topdækslet på røret.

6.

Fastgør bundbeklædningen til tilslutningspunktet på apparatet (komfur eller pejs). Tilspænd skruerne på skruen, der fastgør bunden af ​​røret. Hvis du har et sæt med et andet stik til bunden, eller hvis du har et andet apparat, hvor dette ikke virker, skal du installere den korrekte bundslutningskontakt til bunden. Sikre installationen som anvist og isolere efter behov.

Tips og advarsler

 • Stive linjer vil ophøre på forskellige måder til forskellige apparatinstallationer. Alle vil bruge en stikplade, der sikrer bunden af ​​lineren. Følg dine instruktioner for at afslutte den nederste afslutning korrekt.
 • Stive skorstensliner installeres inde i den eksisterende mursten eller sten skorsten. De lukker røg fra forbrændingen i dit ildsted. Linerne beskytter skorstenen mod creosotopbygning og erstatter fliser eller fliser. Dette projekt kræver ekspertise og fysisk styrke, da linerne er relativt store. Endnu vigtigere vil du arbejde fra en stige. Så vær sikker på at du er i stand til at håndtere dette projekt, før du tager det på. Forvent at tilbringe en weekend, der gennemfører denne opgave.

  Anden Artikel

  Hvordan forsegler jeg lap sidespor?
  Sådan køber du en kommode
  Forseglet Grout Tile Vs. Uforseglet Grouted Tile
  Sådan installeres spansk flise
  Hvordan man borer et hul gennem en asfalt-indkøringsflade
  Hvordan man opbygger en indendørs golfkørsel
  Sådan Stick Fliser til Træ
  Hvad er fordelene ved træskruer?
  The History of Cavity Wall Insulation
  Sådan fjerner du en linoleumgulv
  Sådan udskiftes badekar
  Tips til Mortising en erstatningsdør
  Telefoninstallations- og reparationsværktøjer
  Trim Installation Tips
  Sådan oprettes en svalehale
  Liste over værktøjer til byggeri
  Sådan Lay Laminite Gulvbelægning
  Typer HardiePlank Siding
  DIY Køkken Booth
  Fluorescerende lyspærer fakta