Sådan installeres White u0026 Stained Trim Wood Work

Sådan installeres White u0026 Stained Trim Wood Work 

1.

Mål længden din trim skal være fordi godt trimearbejde er afhængig af bedre målinger. Forestil dig, hvordan trimmen kommer til at møde et andet trimestykke. Er du billede, der rammer et vindue eller lægger ud bordet? At vide, hvilken vinkel du måler til, bestemmer, om du måler til det korte eller lange stykke af din trim. Uanset hvad du måler til, skal du bruge det samme punkt konsekvent.

2.

Bestem, om du har brug for en skråtskæring. Er din trimmer forbundet med et andet stykke i et indvendigt hjørne eller et udvendigt hjørne? En 45-graders vinkel på din modersav giver dig mulighed for uden problemer at forbinde stykker i et 90 graders hjørne.

3.

Lav dit snit, og sørg for at inkludere bredden af savklinge ind i dine målinger. Med et trimearbejde kan bredden af ​​et savblad være forskellen mellem en sømløs union og en øjenlind.

4.

Find tappene i væggen, som din trimme er anbragt på til. Markér studsene med et lys blyantmærke. Hold trimmen mod væggen og brug færdige negle til at installere. En færdig neglepistol kan gøre denne proces hurtigere. Hvis du håndterer negle, skal du sørge for at bruge et sømpakke af passende størrelse.

5.

Dækk alle negle med farvelagt trætæt. Påfør plet til kittet, når kittet tørrer. Hvis du installerer hvidt trim, skal du bruge en hvid caulk til at fylde sømhuller.

Tips og advarsler

 • Mål to gange, og skær derefter lang. Du kan altid tage et andet savblad ud af et stykke, men du må ikke lægge materiale på igen.
 • Brug altid sikkerhedsbriller.
 • Installation af trimearbejde er det afsluttende tryk på dit renoveringsprojekt. Trim binder et værelse sammen og giver det færdige look til dit projekt. Faktisk er der en begrundelse trim arbejde kaldes også 'finish' arbejde. Uanset om dit trim er farvet eller malet hvidt, er der et par tip, der kan gøre din installation smidig og korrekt.

  Anden Artikel

  Sådan installeres bambus gulv lim på en plade
  Sådan renoveres Formica bordplader
  Sådan installeres en skrue på en tubudløber
  Sådan fjerner du en linoleumgulv
  The History of Cavity Wall Insulation
  Hvordan forsegler jeg lap sidespor?
  Typer af Drill Chucks
  Sådan opdateres Moen Bath u0026 Shower Fixtures
  Køkken Idéer: Fuldt vægskabe og et indbygget skrivebord
  Sådan installeres brusebadets vægpaneler
  Sådan tilføjes et vinduessted til et hus
  Sådan installeres jern jernbaner på uden for cement trin
  Sådan installeres spansk flise
  Kælderen Remodel Checklist
  Sådan konverteres en dresser til et bad forfængelighed
  Sådan konverteres en garage til et studie
  Hvordan man borer et hul gennem en asfalt-indkøringsflade
  Sådan afslutter du nye trægulve
  Bygningsidéer til en 10-12 lagerplads
  Sådan beregnes trappevinkler