Sådan installeres Marble Fliser på en Pejs Surround

Sådan installeres Marble Fliser på en Pejs Surround 

1.

Forbered det omkringliggende område af din pejs til montering af marmorfliser. Hvis du vil, skal du fjerne alt gulv, der omgiver din pejs. I så fald skal du bruge en pry bar, en mejsel eller et lignende værktøj til at fjerne træ eller fliser gulve og stripe det hele vejen til undergulvet. Uanset hvilken overflade du vil bruge som base for dine marmorfliser, hvad enten det er en eksisterende gulv eller undergulvet under, skal du sørge for at den er helt plan og robust.

2.

Forbered dine marmorfliser til den endelige disposition omkring din pejs. Placer fliserne rundt i det nøjagtige mønster, du vil, og marker de fliser du skal klippe.

p> Brug en fliseskærer eller en lejet vådesave til at skære de fliser, du har markeret. Skær dem nøjagtigt som du markerede linjen, følg det nøjagtigt og sørg for, at det er helt lige. Bemærk, at visse typer fliser har mulighed for afrunding kanterne af skårne fliser.

Lav en mørtelblanding i overensstemmelse med instruktionerne på pakken, og sørg for at røre den grundigt. Smør eventuelle klumper i blandingen og lav den massen homogen og glat.

5. Påfør mørtelet med en almindelig trowel eller en firkantet flækket trowel. Start fra den ene ende af pejsen omkring og sørg for at dække kun en lille p

6.

Placer marmorfliserne på morteren, en efter en, efter mønsteret og det design, du ønsker. Medtag plastikafstandsstykker mellem hver flise og sørg for, at hver flise er helt vandret ved at bruge et niveau. Gentag indtil alle marmorfliser er installeret rundt om pejsen. Lad hele pejsen tørre uforstyrret i mindst 24 timer før du går til næste trin.

7.

Fjern plastafstandsstykkerne mellem marmorfliserne. Bemærk at nogle fliser har specielle kanter, der giver dem mulighed for at blive lagt uden afstandsstykker og derfor uden fugemasse. Hvis det er tilfældet med din pejs omgivende, er dette slutningen af ​​din installation.

8.

Anvend fuger i mellemrummet ved hjælp af en fugemassageapplikator. Fjern overskydende fuger fra overfladen af ​​fliserne ved hjælp af en fugtig svamp. Som med mørtelen, lad fugen tørre og hærde i henhold til producentens anvisninger.

9.

Vask hele overfladen omkring din pejs grundigt ved brug af varmt vand og en rengøringsopløsning, og lad den derefter tørre. Når hele omgivelserne er tørre og rene, skal du kontrollere det endelige resultat og design.

Tips og advarsler

 • Sørg for at købe marmorfliser, der skal installeres rundt om pejsen.
 • Pas på, når du arbejder med marmor, fordi marmorpladerne er meget tunge og kan skade dig eller beskadige dine gulve. Brug altid hård og holdbar arbejde handsker, når du løfter tunge marmorplader og endda beder om hjælp og hjælp fra en ven.
 • Pejse ses ofte som en visuel hæfteklamme i et hjem og nøgleelementet i et rums indretning. På grund af deres natur er det mest almindelige materiale installeret omkring en pejs en slags sten. Marmor har en lang tradition indenfor interiørdesign og konstruktion, og det bruges ofte også i pejsdesign og dekoration. Hvis du vil tilføje nogle elegance og et bestemt sofistikeret touch til dit hjem, vil du måske vide, hvordan du installerer marmorfliser på din pejs surround.

  Anden Artikel

  Sådan finder du fugtindholdet i træ
  Sådan udskiftes badekar
  Sådan indsættes en skorstensforing
  DIY Køkken Booth
  Oplysninger om lydisolering
  Sådan køber du Energy Star Bathroom Vanity Lighting
  Sådan installeres stiv skorstensliner
  Sådan installeres løvtræ på en betonplade
  Hvordan man laver laminerede gulve
  Sådan finder du et hus med postnummer
  Installation og finish af hårde trægulve
  Sådan genskabes Formica bordplader
  Hvordan man opbygger dine egne trappestrenge
  Sådan installeres Vinyl Baseboard Trim
  Installationsvejledning til fladt tag
  Sådan udskiftes en udendørs vandhane
  Tips til Mortising en erstatningsdør
  Hvordan forsegler jeg lap sidespor?
  Sådan skæres træstøbning til et loft
  Sådan renoveres Formica bordplader