Sådan indsættes en skorstensforing

Sådan indsættes en skorstensforing 

1.

Løsn spjældskruerne med en skruetrækker, træk spjældet ned og fjern det fra skorstenen.

2.

Mål liner med et målebånd for at sikre, at du har nok til hele skorstenen. Mål fra ophørspunktet i toppen af ​​ilden til toppen af ​​skorstenen ved at sætte en bob centralt ned på skorstenakslen og markere med en blyant toppen af ​​strengen, når bobcentret rører dit opsigelsespunkt. Hent centeret og mål længden af ​​strengen op til dit mærke.

3.

Tag skorstensforingen på forkanten af ​​højden og toppladen til taget. Slip enden af ​​rebet til enden af ​​foringen.

4.

Sæt et reb ned fra toppen af ​​skorstenen til ilden. Sørg for at du har masser af reb for at nå bunden af ​​ilden. Bind enden af ​​rebet til enden af ​​kraven på foringen.

5.

Træk foringen op gennem skorstenen fra toppen af ​​skorstenen. Hvis du har adgang til en, skal du bruge et krumtaphjul til at trække foringen op på skorstenen. Lad en assistent fodre skorstensforingen op gennem ildstedet, når du drejer hejsen.

6.

Træk foringen helt op for skorstenen, indtil en fod af liner er op over toppen af ​​skorstenen. Fastgør toppladen til liner ved at fastgøre den med en skruetrækker, skruer og silikontankning. Skub linerne ned igen, indtil det skinner mod toppen af ​​skorstenen.

7.

Afskær den resterende liner med en metalskæringsbrænder, metal sav eller mølle. Fastgør bundpladen med skruer og tætning.

En skorstensforing er installeret i en eksisterende skorsten. Det er designet til at beskytte skorstenen fra sodopbygning. Det forbedrer også udkastet i nogle tilfælde. Liners fås i et fleksibelt stål design, som meget fleksibelt kanalarbejde. Foringen er lavet af stål, men det vil bøje, hvilket gør installationen lidt lettere. Fodringen trækkes op gennem skorstenen. Mindst to personer skal håndtere denne installation, så ring til en ven og bede ham eller hende om at hjælpe.

Anden Artikel

Telefoninstallations- og reparationsværktøjer
Sådan bruges en Pneumatic Floor Nailer
Hvordan virker en nul clearing pejs arbejde?
Kælder Toilet Valg
Rør Threader Instruktioner
Tile Ideer til et Vandfald Canopy Effekt i Brusen
Hvordan fremstilles mønstre i trædøre?
Sådan installeres Hardwood Trim
Sådan bruges en søjleboremaskine sikkert
The History of Cavity Wall Insulation
Sådan finder du et hus med postnummer
Sådan limes tæppe til træ
Sådan fjerner du et vægpanelbad
Hvordan man fortæller, om et reb er nylon
Sådan installeres løvtræ på en betonplade
Udskiftning af lofter til fabrikater
DIY Flise Mosaic
Sådan fjerner du en linoleumgulv
Hvordan man laver nyt trægulv over gamle trægulve
Sådan installeres brusebadets vægpaneler