Sådan genskabes Formica bordplader

Sådan genskabes Formica bordplader 

1.

Skrab overfladen af ​​den gamle Formica med båndsliberen. Brug en grov 80-grid bælte. Dette vil nedbryde glansen af ​​den gamle Formica og forberede overfladen til et nyt lag af kontaktcement. Lav en pass over hele toppen. Sand kanten af ​​bordpladen med en sandblok og 80 gruspapir.

2.

Skær en papsmal for at passe til bordpladen. Placer det på bagsiden af ​​dit nye laminat og træk omridset. Skær laminatet u0026 # xBD; tommer større på alle sider ved hjælp af en cirkelsav med et fintandblad, der er installeret baglæns for at minimere chipping.

3.

Lav et kantstykke i forkant af bordpladen. Skær stykket u0026 # xBD; tommer bredere og u0026 # xBD; tommer længere end bordets overflade.

4.

Rul et lag af kontaktcement på overfladen af ​​bordpladen. Påfør et lag på bagsiden af ​​det laminat, du skærer til kanten, og brug også en lille, middels lapmalingrulle. Lad kontaktsementet tørre helt.

5.

Placer laminatet, lim side ned, foran bordpladen. Tryk laminatet mod kanten af ​​bordpladen fast for at klæbe den på plads. Brug en J-rulle til at trykke laminatet permanent på plads og fjerne eventuelle luftlommer, der måtte have dannet.

6.

Trim kantene på laminatet med en router og flush-cut leje bit. Juster bitens højde for at køre under laminatets kant på bordpladen, typisk toppen af ​​lejet vil køre u0026 # xBC; tommer under bunden af ​​bundpladen på router.

7.

Start routeren og kør den mod uret rundt om kanten af ​​bordpladen for at trimme laminatflushen. Hold roderen fast mod bordets overflade, og bevæg den med jævne hastigheder. Tving ikke roeren på.

8. Påfør kontaktcement til toppen af ​​bordpladen og bagsiden af ​​laminatstykket, du skærer til det. Lad det tørre og placere og anvende det som du gjorde kanten. Trim den rå kant flush med routeren. Påfør bivoks på kanten af ​​lejet for at forhindre friktionsforbrændinger på den nyligt laminerede bordplade.

9.

Sæt sømmen mellem kanten og de øverste stykker ved hjælp af en møllebastardfil. Vip filen 45 grader mod toppen, og drej den så, at håndtaget er under og lidt til venstre for spidsen. Kør langs sømmen ved at anvende let tryk for at glatte kanten. Tjek kanten med en tommelfinger og fortsæt med at arbejde, indtil sømmen er helt flush, uden læbe.

Formica brand laminater er industristandarden. Navnet Formica er blevet synonymt med laminatplader. Resurfacing en laminat bordplade er en ret simpel proces, der kræver fælles værktøjer og kemikalier. Hvis du ikke ejer en båndslibemaskine, skal du leje eller låne en til at forberede din gamle bordplade til genopretning.

Anden Artikel

Indvendige støbning Styles
Instruktioner til at opbygge Haveskure
Sådan installeres en indvendig dør, der ikke er præhung
Hvordan fremstilles mønstre i trædøre?
Sådan installeres stiv skorstensliner
Tilskud til løsning af historiske boliger
Sådan fjernes ark linoleum
Sådan installeres bambus gulv lim på en plade
Installation af køkkenbordene
Sådan bruges en søjleboremaskine sikkert
Sådan installeres trægulv med negle eller hæfteklammer
Hvordan man laver nyt trægulv over gamle trægulve
Sådan fjerner du en linoleumgulv
Sådan genoplives et Clawfoot Tub
Hvordan man opbygger opbevaring i et garageloft
Bygning en skorsten til en brændeovn
Sådan fremstilles Trim Molding
Tile Ideer til et Vandfald Canopy Effekt i Brusen
Sådan installeres jern jernbaner på uden for cement trin
Sådan bruges en skrue pistol