Sådan formes en beton skorstensdæksel

Sådan formes en beton skorstensdæksel 

1.

Skær 2-til-4-plader til længden og bredden af ​​skorstenen på en bordsave med en 15 graders skrå indstilling på bladet. Montér brædderne i en firkantet ramme for at passe omkring skorstenen, og sæt derefter en ramme på 1 til 6 brædder i 2-til-4-rammen.

2.

Sæt Rammen formes på skorstenen og fastgør den til skorstenen med forlængerklemmer. Placer en klemme over rammens bredde i midten eller efter behov, alt efter hvordan din skorsten er designet. Mindre firkantede skorstene kræver muligvis ikke yderligere klemmer for at holde formularen sammen.

3.

Sæt fluefliserne i et stykke karton eller et andet tyndt, fleksibelt materiale for at skabe en mellemrum for udvidelse mellem røggassen og betonghætten.

4.

Træk i et lag mørtel inde i rammens spredemørtel helt til formens kanter. Læg omkring 2 tommer mørtel. Mens det stadig er indstillet, skal du installere genstøbningsstænger i betonen. Dette holder betonen sammen.

5.

Træk i resten af ​​mørtelet og fylder rammen form helt til toppen. Smid overfladen af ​​betonen med din trowel ved at føre den flade kant over betonen, mens der påføres let tryk.

Lad betonen sætte og tørre, og fjern derefter formularen med en hammer og pry bar.

En skorstensbetræk (også kaldet en krone) dannes på toppen af ​​skorstenen for at dræne vand væk fra skorstenen. Den er designet til at holde vandet ude af infiltrering af mørtellederne i murstenarbejdet under, hvilket giver for tidlig slitage i mørtel. De fleste krone taper mod skorstenens kanter i en lille vinkel og overlapper derefter skorstenen med 1/2 tomme eller mere. Forme en skorsten cap kræver nogle færdigheder og balance, da det udføres på skorstenens tag. Når du gør det selv, vær forsigtig og tålmodig.

Anden Artikel

Hvordan man laver konstrueret løvtræ
De billigste måder at opbygge en skur på
Hvordan man opbygger et korrugeret tag
DIY Refacing Keramisk Tile
Trim Installation Tips
Sådan laver du en vindmølle til krafthuse
Kælder Opbevaringsrum Idéer
Sådan påføres Vinyl Tile Over Ceramic Tile
Tile Ideer til et Vandfald Canopy Effekt i Brusen
De bedste lys til at sætte i et ophængt loft
Udskiftning af lofter til fabrikater
Sådan sættes en fuld slab Granit Backsplash
Sådan beregnes hvor meget et fotovoltaisk system producerer
Tømrerværktøj
Typer HardiePlank Siding
Forskellige typer træ døre
Sådan erstatter du brusebad
American Standard Toilet Lækage Reparation
Sådan forbedres skorstensudkast
Hvordan man opbygger en hemmelig bogreoledør