Sådan fjerner og erstatter en udvendig dør på et hjem

Sådan fjerner og erstatter en udvendig dør på et hjem 

1.

Fjern hængselskruerne, der sikrer den eksisterende udvendige dør på plads. Åbn døren helt, og udsæt hængslerne på siden af ​​døren. Fjern kun skruerne i døren, arbejde fra bunden hængsel opad for at holde døren falder. Hold døren oprejst, når du fjerner skruerne fra det sidste hængsel og lås derefter døren fra døråbningen.

2.

Fjern skruerne fra hængselsiden fjern hængslerne fra dørstangen. Brug en flad skruetrækker til at pry hængslerne fra deres placering, hvis de er malet på plads.

3.

Fjern eventuelle skruer eller negle, der holder dørkarmen på plads. Brug skruetrækkeren til at fjerne eventuelle skruer, der sikrer rammen, og en klo hammer for at fjerne neglene. Skub dørkarmen ud af døråbningen og udsæt dørkassen under.

4.

Installer en stribe Z-blinkende i toppen af ​​dørhuset. Mål længden af ​​foringsrommet og skær blitzen for at passe med en kniv. Tryk blinkeren sikkert ind i kabinettet, hvor du vil installere den nye dørramme. Den blinkende vil stoppe vandet fra at skubbe ind i huset, svække dørkarmen.

5.

Påfør en tyk perle, der holder ned ad siderne af døråbningen, hvor den møder huset kappe, for at skabe en vandbarriere. Sørg for at køre perlen langs kappen under blinkingen.

6.

Flyt udskiftningsdøren til åbningen og sæt den på plads. Brug en prehung dør for nem installation. Køb prehung døre på en bolig forbedring eller hardware butik. Prehung døre kommer med døren allerede monteret på en dør jamb, klar til installation i din tomme dørramme. Sæt bunden af ​​døren på plads over tærsklen, og vip den derefter opad i rammen. Tryk den nye dør fast i åbningen, og sørg for, at den sættes tæt på dørrammen.

7.

Placer tømrerens niveau på tærsklen for at sikre Prehung døren er niveau i døråbningen. Hvis døren ikke er så høj, skal du lægge træskinner, små tynde træstykker under tærsklen for at udjævne det. Placér shim under den lave side af tærsklen, hæv den indtil den er helt over døren .

8.

Skru dørkarmen ind i døråbningen for at fastgøre præhungedøren på plads. Placer en enkelt 3-tommers rustfrit skrue på hver side af dørkanten, ind i døråbningens side ca. 3 tommer fra toppen af ​​døren for at holde døren på plads, når du udjævner det.

9.

Kontrollér dækslampen mod døråbningens ramme for eventuelle huller. Hvis der er huller, skal du fylde dem med træskinner placeret mellem døråbningen og døråbningen.

10.

Åbn døren og træk vejrstrippingen ned forrest på portens dør på hængselsiden af ​​døren. Bor et pilothul gennem dørkanten under strimmelstrækningen ved hvert hængsel punkt og brug derefter en hammerboremaskine til at bore et yderligere pilothul i murens hjem. Kør murværk skruer gennem træet ind i murværket for at fastgøre dørklappen på plads. Hvis siden af ​​dit hjem ved siden af ​​døren er væg, skal du bruge dækskruer til at fastgøre dørklappen på plads. Placer det samme antal skruer på samme områder ind i låsen på døren, også under vejrstrimmingen.

11.

Luk døren og undersøge mellemrummet mellem dør og dørstang. Rummet skal være lige ned langs døren. Hvor pladsen er ujævn, skub shims mellem dørkarmen og dørkarmen, for at skubbe dybden indad mod døren for at udligne rummet. Skub shims i punkt først, så de strækker sig ud over døren jamb ind i lokalet. Skær enderne af shimsne ud fra døråbningen, så shims'en er fladt med tæppet.

12.

Installer dørhåndtaget og lås ind i både dørkarmen og døren . Skru brikkerne på plads efter dine låsesætets fabrikantens anvisninger.

13.

Placer en perle af lukning langs ydersiden af ​​dørkarmen på begge sider, hvor dørkarmen møder dørklumpen og under tærsklen for at hjælpe med vejrbeskyttelse af indgangen. Lad caulken tørre i 48 timer, før du sætter døren til ekstrem brug.

Fjernelse og udskiftning af en udvendig dør på dit hjem kan være en kompliceret procedure. Fjernelse af døren kræver, at du striper døråbningen ned til husrammen, mens udskiftning det indebærer ikke kun at hænge den nye dør på plads, men at sikre at døren er plan, hvilket forhindrer mulig skade på døren og huset. Heldigvis kan du skære ud flere trin fra den traditionelle udskiftningsproces ved at bruge en prehung dør. Prehung døre kommer med døren allerede placeret sikkert inden for en dør jamb og kan monteres direkte ind i dørrammen i dit hjem. Installationsprocessen kræver kun en række velplacerede skruer og en smule detaljer for at få den nye dør hurtigt på plads og klar til brug.

Anden Artikel

Sådan limes tæppe til træ
Sådan Remodel et loft soveværelse
Hvordan man opbygger et korrugeret tag
DIY Flise Mosaic
Trykbehandlingen af ​​træ
Sådan erstatter du brusebad
Hvordan man laver konstrueret løvtræ
Sådan laver du gipsvæggen ud for et vindue
Sådan fremstilles Trim Molding
Sådan Skift Chuck på en Dewalt Drill
Sådan striber du maling ud af skabsdøre
Ny teknologi til huse
Hvordan man opbygger garage vægskabe
Installation og finish af hårde trægulve
Sådan opdateres Moen Bath u0026 Shower Fixtures
Hvordan man laver undergulve i metalhuse
Tile Ideer til et Vandfald Canopy Effekt i Brusen
Flise Gulvkantning
Sådan installeres træ køkkenskabe
Tilskud til løsning af historiske boliger