Sådan dækker du et popcornloft

Sådan dækker du et popcornloft 

1.

Få dit loft testet af et asbestfjernelsesfirma for at sikre, at det ikke indeholder asbest. Hvis det indeholder asbest, skal du ansætte et professionelt fjernelsesfirma for at fjerne tekstur, til din egen sikkerhed. Hvis loftet ikke indeholder asbest, er det sikkert at dække.

2.

Mål dit loft for at se, hvor mange fliser du skal bruge.

3 .

Læg en dråbe klud i gulvet og på møbler for at beskytte mod enhver faldende tekstur. Brug en kost til forsigtigt at børste væk snavs og spindelvæv.

4.

Start i midten af ​​loftet. Brug en kalklinie til at køre en lige linje til en ydervæg. Dette er for at sikre, at du placerer dine fliser lige.

5.

Påfør klæbemiddel på bagsiden af ​​loftfliserne med en trowel. Du skal lægge nok klæbemiddel på ryggen, så det vil klæbe hele vejen ned til loftet og ikke blot oven på tekstur. En fjerde tomme er generelt nok.

6.

Fortsæt med at placere fliser indtil hele loftet er dækket. Brug et målebånd til måling af fliser skal skæres. Skær fliserne med en skarp værktøjskniv og skub dem på plads.

Popcornlofter eller teksturerede lofter var populære tilbage i 1950'erne og 1960'erne. Nu er disse typer af loft forældet og kan endda indeholde skadelig asbest. Teksturerede lofter kan blive misfarvede og vise vandmærkninger, de begynder til sidst at flake og kan se forkert ud. Hvis dine tekstureret lofter ikke er lavet med asbest, er det forholdsvis nemt at vælge polystyren eller mineralfiberfliser til at dække dem. Du kan give dit hjem et helt nyt udseende ved at klæbe fliser direkte over popcornloftet.

Anden Artikel

Instruktioner til at opbygge Haveskure
Sådan Remodel et loft soveværelse
Sådan konverteres AutoCAD 2008 til AutoCAD 2004
Sådan installeres brusebadets vægpaneler
Sådan installeres en Split Jamb Interior Door
The History of Cavity Wall Insulation
Sådan skærpes en 82-graders boremaskinebit
Sådan installeres White u0026 Stained Trim Wood Work
Udskiftning af lofter til fabrikater
Fluorescerende lyspærer fakta
Sådan bruges en skrue pistol
Gør det selv Finishing en kælder
Sådan køber du Energy Star Bathroom Vanity Lighting
Sådan rammer du en mur med en dørklap
Sådan arbejder du sikkert med asbest
Liste over værktøjer til byggeri
Sådan fjerner du gammel hardware
Hook u0026 Loop Sleeving
Dør Trim Options
Sådan installeres jern jernbaner på uden for cement trin