Sådan beregnes trappevinkler

Sådan beregnes trappevinkler 

Ved at måle

1.

Brug målebåndet til at bestemme afstanden fra bunden af ​​et trin til toppen af ​​et trin. Dette vil senere blive kaldt stigningen.

2.

Tag en anden måling på samme trappe trin af hvor længe trinet er. Dette er den vandrette måling og kaldes senere løb. Sørg for at måle til det samme punkt på hver måling.

3.

Hvis alle trin ikke er ens, må du muligvis være lidt kreativ. Hvis de adskiller sig fra et trin til det næste, muligvis forsøger at lave mange stigninger og køre målinger, så gennemsnittet af hver type måling ved at tilføje dem op og dividere med antallet af målte værdier. Hvis trinene er en størrelse for et stykke tid, skal du ændre størrelse, opdele trappen i to sektioner og beregne vinklen for hver sektion.

Beregning af trappevinklen

1. < / p>

Sørg for, at din videnskabelige regnemaskine er i gradertilstand. De fleste regnemaskiner har en knap mærket 'DRG', der kan ændre den tilstand, de er i.

2.

Hvis du bruger en regnemaskine, skal du tage den omvendte tangent for stigningen over løbet. Tryk på den omvendte tangent, også kendt som arctan eller tan ^ (- 1). Indtast stigningsmåling. Tryk på divisionsknappen. Indtast kørselsmåling. Afhængigt af din regnemaskine kan du muligvis lukke parenteserne efter indtastning af kørselsmåling. Ved at trykke enter vil du give trappevinklen i grader. Hvis tallet er en decimal, er du sandsynligvis i radian-tilstand, ikke graden tilstand, og skal skifte.

3.

Hvis du bruger et trigonometri-bord, skal du beregne kvotienten for stigningen divideret med kørslen, så kig op arctanværdien for dette tal i grader. Det vil være trappevinklen.

Tips og advarsler

 • Tag altid to målinger af stigningen og kør for at sikre nøjagtighed.
 • At kunne beregne trappevinkler er et vigtigt redskab i konstruktion. Ikke alene bruges det ofte, men det gælder også for andre typer projekter og beregninger. Som med de fleste aspekter af konstruktion involverer beregning af trappevinkler direkte målinger og manipulerer disse målinger med matematik for at opnå dit mål.

  Anden Artikel

  Tips til Mortising en erstatningsdør
  Sådan tilføjes et vinduessted til et hus
  Typer af vinduer til et trærammehus
  Sådan udskiftes badekar
  Hook u0026 Loop Sleeving
  Fluorescerende lyspærer fakta
  Kælder Toilet Valg
  Hvordan male badeværelset
  Hvordan man opbygger et korrugeret tag
  Typer af lette badekar
  Cavity vægisoleringsmetoder
  Sådan finder du et hus med postnummer
  Miter Saw Anvend
  Hvordan forsegler jeg lap sidespor?
  Forseglet Grout Tile Vs. Uforseglet Grouted Tile
  Køkken Idéer: Fuldt vægskabe og et indbygget skrivebord
  Udskiftning af lofter til fabrikater
  Hvordan man opbygger garage vægskabe
  Materialeliste til opbygning af et skur
  Badeværelset Redecorating Tips