Sådan Fix Kitchen Wall Cabinets

Sådan Fix Kitchen Wall Cabinets 

1.

Kontroller nivellering på kabinets horisontale og vertikale sider ved at placere et niveau på hver ydre kant.

2.

Fix fejljustering eller ujævnheder i kabinettet ved at løsne skruerne bag på kabinettet med en skruetrækker. Klem i shims eller små skrot af træ omkring ryggen og siden af ​​kabinettet i ugyldige områder for at firkantede eller niveauere det. Brug et niveau flere gange, indtil det viser, at shimming har kvadret kabinettet.

3.

Kontrollér, at pinde i væggen skal bore skruerne ind. Ukorrekt indledende installation af vægskabe kan have bidraget til at kabinetter falder eller kommer løs og at finde en skrue for skruerne er afgørende. Originale skruehuller kan have været placeret dårligt eller blevet større, og boring af nye skruehuller anbefales. Længere skruer kan holde kabinettet mere sikkert sammen med ekstra skruer. Butterfly bolte eller et tørvæg anker kan bruges i stedet for en skrue, hvis en stud er ikke tilgængelig på væggen.

4.

Korrekt skabsdøre, der ikke passer op med hinanden på tværs af samme linje lodret ved at justere hængslet. Løsn skruen til hængslet, juster døren op eller ned, indtil skabsdørene er lige. Stram hængselsskruerne.

5.

Løs gapet mellem skabsdøre, der er mere end norma - en ottende tomme eller mindre. Løsn skruen på hængslet og skub afstandsstykket (hvis det er relevant for din hængselstype) eller skub døren indad, indtil det korrekte mellemrum opnås mellem dørene. Stram hængselsskruen og gentag til bundhængslet om nødvendigt.

Tips og advarsler

 • Støt det øverste vægskab inden du starter, hvis du ikke har en anden person til at holde den mens du arbejder. Brug 2-til-4-tommers træstykker til understøtninger, der er monteret på nedre kabinet, tæller eller tilstødende væg, hvis det er nødvendigt.
 • Kabinetproducenter tilbyder garantier på kabinettet selv. Mangler ved produktion kan være mulige, men sjældne. Hvis de blev installeret korrekt og stadig har vedligeholdelsesproblemer, skal du kontakte din kabinetproducent for garantibetingelser.
 • Korrekt installerede køkkenskabe skal være sikkert monteret på væggen i lang tid. Af og til fra vedvarende brug, overbelastning af kabinetter med tunge genstande eller træk og smække skabsdøre, kan de begynde at løsne og skal genmonteres til væggen. Fastgør dine køkkenvægskabe og sørg for at de er sikkert fastgjort til væggen igen, er en ret nem proces.

  Anden Artikel

  Laminatgulve og tunge klaverer
  Stil af Backsplashes
  Materialeliste til opbygning af et skur
  Indvendige støbning Styles
  Tips til Mortising en erstatningsdør
  The History of Cavity Wall Insulation
  Hvordan man blæser nyt trykbehandlet træ
  Fluorescerende lyspærer fakta
  Sådan installeres en indvendig dør, der ikke er præhung
  Sådan skærer du en dør i et kælderen fundament
  Sådan indsættes en skorstensforing
  Sådan køber du en kommode
  Sådan fjerner du en linoleumgulv
  Ideer til en to-bil garage
  Stålrammeværktøjer
  Trappe Rail krav
  Hvordan man laver en dørknap
  Hvordan man laver undergulve i metalhuse
  Hvordan forsegler jeg lap sidespor?
  Sådan konverteres en garage til et studie