Polyurethanskum u0026 Dens Produkter

Polyurethanskum u0026 Dens Produkter 

Fremstilling

PU-skum fremstilles ved at kombinere to monomerer, en indeholdende polyol og en anden indeholdende diisocynater og en katalysator. De to blandinger reagerer og bogstaveligt skum for at skabe det faste PU-skum, som kan skæres eller formes til brug. PU-skum fremstilles generelt ved at hælde de kemiske komponenter i formede forme og hærde dem i ca. 24 timer. PU-skum er også skabt i blokke, kaldet plader, fra maskiner, der producerer det kontinuerligt. Det er så skåret eller formet efter behov.

Industrielle og Automotive Products

Fleksibel slange, rørisolering, handsker og maskinehåndtag er alle lavet af PU-skum. PU-skum tjener også som lydisoleringsisolering til biler. Polstring i bilsæder, hovedstøtter og dørpaneler er ofte PU-skumprodukter. En tæt form af PU-skum anvendes til køling og industriel køling.

Boligprodukter

Det meste af polstring og polstring i de fleste amerikanske boliger indeholder PU-skum. Madrasser, puder, stole, sofaer og tæpper indeholder ofte porøst PU-skum til polstring, der tilbyder forskellige størrelser og former. PU-skum anvendes også i skosål, jakker og handsker til isolering. Selv nogle bløde legetøj indeholder PU-skum.

Miljøproblemer

En stor fordel ved PU-skum er, at den er genanvendelig og undertiden genanvendelig. Selvom den fremstilles, kan isocynater eller polyolpartikler komme ind i luften. Forekomsten heraf er blevet reduceret dramatisk på grund af regeringens og industriens standarder. PU gav tidligt brug af chlorfluorcarboner, men udviklingen har elimineret denne trussel mod jordens ozonlag.

Farer

Udsat PU-skum er ekstremt brandfarligt. Det skal holdes væk fra åben ild og andre varmekilder, fordi den brænder med en hastighed svarende til den for andre organiske forbindelser og stoffer. Som nævnt afgiver fremstillingen af ​​PU isocynater, som kan have både kort- og langtidseffekter på åndedrætssystemet. De kan også forårsage hudirritation. Polyuretan (PU) skum er et elastisk, alsidigt skum, der kan laves med forskellige holdbarhedsgrader, pude og tæthed. Det ligner polystyren eller Styrofoam, men er mere miljøvenlig og langvarig. PU-skum anvendes i en række bolig- og industriprodukter, primært til en form for polstring eller isolering.

Anden Artikel

Hvordan man opbygger en handicapbruser
Ny teknologi til huse
Sådan finder du et hus med postnummer
Sådan Bygge Flise Badekar
Sådan indsættes en skorstensforing
Sådan installeres en Split Jamb Interior Door
DIY Dørstøbning
Sådan installeres træ køkkenskabe
Typer af lette badekar
Hvordan man fortæller, om et reb er nylon
Hvordan man opbygger et korrugeret tag
Do-it-Yourself Indbyggede skabe
Badeværelset Redecorating Tips
Sådan installeres en indtrækbar skærm
Oplysninger om lydisolering
DIY Betonpolering
Brug af gipsværktøj til at gøre klapbørstelofter
Sådan renoveres Formica bordplader
De billigste måder at opbygge en skur på
Sådan rammer du en mur med en dørklap